SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
endriu 69 rób jak tam uważasz ale jak by każdy po jednym niepowodzeniu rezygnował z tego co daje mu tyle radości to nie miał by kto jeździc poprostu byłeś nie ostrożny i nie odpowiednio ubrany . Kiedy mozna to można depnąć a tu poprostu brak doświadczenia pierwszy quad i odrazu z takim kopytem troche za bardzo popuściłeś wodze fantazji jednak popieram by zaczynać swoją przygodę z ATV w mniejszych pojemnościach by nabrać właściwych odruchów zanim przesiądziesz sie na coś mocniejszego
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
To tak samo jak z motocyklami. Najlepiej stopniowac. Ja tez na moto paciaka mialem powaznego. Ale juz miesiac po wyjsciu ze szpitala zaczalem sie za czyms nowym rozgladac. Nie wiem jakie masz podejscie do quada ale ja pewnie jakbym sie juz wykurowal to zalowalbym ,ze sprzedalem. Wstrzymaj sie moze troche az emocje opadna no chyba ,ze sila wyzsza jest decydujaca to wtedy wspolczuje...
-
jest następna cebulka na szczepa mam dwa zdrowiutkie piece do dwóch lucyferów pozdro
Ostatnio zmieniony ndz 23 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartas CBR
- Quad:: Bashan BS 200s
- Imię: Bartosz
Spoko, tylko jeszcze nie mamy lucków, a na necie same chrupki powystawiane, ja to już bym chciał przed zimą śmigać a tu d*** zimna, nie mamy na czym.
BĘBEN 1982 sprzedaje go,ale za odp sume.Żona marudzi,że mogło być gorzej,starzy też że mam dwójkę dzieci i takie tam.Poza tym min przez 6 miechów jestem uziemiony
-
no lipa z tym uziemieniem na 6 miechów zresztą jeśli kiedyś jeszcze będziesz chciał wrócić do tego zamiłowania to zawsze można maszyne kupić i zrobic drugą a przynajmniej kasę na rekonwalescencje bedziesz miał stracić na nim napewno nie stracisz jeszcze zarobić idzie pozdro ziomuś wracaj do zdrowia
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Ja też maiłem wypadek na quadzie naszczęście nic mi się nie stało ale moja dziewczyna wylądowała na dwa tygodnie w szpitalu. Zaznacze że wypadek nie spowodowany z mojej winy. I z początku też chciałem sprzedać quada ale odziwo moja dziweczyna która powinna chcieć żebym go sprzedał mówiła żebym go nie sprzedawał. No i Marcin miała też mały wkład do przekonania mnie co do sprzedaży
-
ale ty byłeś cały w jednym kawałku i mogłeś jeździc dalej a on ma liptona na maxa chociaż w sumie mógł by quada wykorzystać do rehabilitacji przecież może go używać jako wózka tyle że troche szybszego i tak bedzie na zwolnieniu lekarskim bedzie sie nudził a tak to w las i przyrode podziwiać
Ostatnio zmieniony ndz 23 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No powiem ci tak wykuruje się przez te pół roku i mógł by jeździć bez problemu. A sam widziałeś w jakim stanie był mój quad koszt naprawy przekroczył lekko 1000zł.
-
dzisiaj dzwonił do mnie chłopaszek z Wołomina ten co odebrał swoją maszynę w sobotę i pierwsze słowa cytuję "co ty mi za silnik wsadziłeś chłopie !!! " ja zmieszany myślę kur w a pewnie sie cos zje b a ło a on dalej mówi łeb mi chce urwać no to odetchnąłerm z ulgą niestety nie jest użytkownikiem forum ale moze niebawem będzie i sam opisze wrazenia dał tam kilku kolegą sie przejechać to sie chłopaki napalili troche bo wcześniej nawet takiego lucjana nie brali pod uwage ze względu na moc i awaryjność jednostki napędowej .