SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » sob 22 lis, 2014

endriu 69 rób jak tam uważasz ale jak by każdy po jednym niepowodzeniu rezygnował z tego co daje mu tyle radości to nie miał by kto jeździc poprostu byłeś nie ostrożny i nie odpowiednio ubrany . Kiedy mozna to można depnąć a tu poprostu brak doświadczenia pierwszy quad i odrazu z takim kopytem troche za bardzo popuściłeś wodze fantazji jednak popieram by zaczynać swoją przygodę z ATV w mniejszych pojemnościach by nabrać właściwych odruchów zanim przesiądziesz sie na coś mocniejszego ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » sob 22 lis, 2014

To tak samo jak z motocyklami. Najlepiej stopniowac. Ja tez na moto paciaka mialem powaznego. Ale juz miesiac po wyjsciu ze szpitala zaczalem sie za czyms nowym rozgladac. Nie wiem jakie masz podejscie do quada ale ja pewnie jakbym sie juz wykurowal to zalowalbym ,ze sprzedalem. Wstrzymaj sie moze troche az emocje opadna :) no chyba ,ze sila wyzsza jest decydujaca to wtedy wspolczuje...

Marcin ATV SWAP Garage

jest następna cebulka na szczepa ;) mam dwa zdrowiutkie piece do dwóch lucyferów pozdro ;)

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz 23 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bartas CBR
Quad:: Bashan BS 200s
Imię: Bartosz

Post autor: Bartas CBR » sob 22 lis, 2014

Spoko, tylko jeszcze nie mamy lucków, a na necie same chrupki powystawiane, ja to już bym chciał przed zimą śmigać a tu d*** zimna, nie mamy na czym.

endrju69
Quad:: lucky star

Post autor: endrju69 » sob 22 lis, 2014

BĘBEN 1982 sprzedaje go,ale za odp sume.Żona marudzi,że mogło być gorzej,starzy też że mam dwójkę dzieci i takie tam.Poza tym min przez 6 miechów jestem uziemiony :(

Marcin ATV SWAP Garage

no lipa z tym uziemieniem na 6 miechów zresztą jeśli kiedyś jeszcze będziesz chciał wrócić do tego zamiłowania to zawsze można maszyne kupić i zrobic drugą a przynajmniej kasę na rekonwalescencje bedziesz miał stracić na nim napewno nie stracisz jeszcze zarobić idzie ;) pozdro ziomuś wracaj do zdrowia ;)

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » sob 22 lis, 2014

Ja też maiłem wypadek na quadzie naszczęście nic mi się nie stało ale moja dziewczyna wylądowała na dwa tygodnie w szpitalu. Zaznacze że wypadek nie spowodowany z mojej winy. I z początku też chciałem sprzedać quada ale odziwo moja dziweczyna która powinna chcieć żebym go sprzedał mówiła żebym go nie sprzedawał. No i Marcin miała też mały wkład do przekonania mnie co do sprzedaży :)

Marcin ATV SWAP Garage

ale ty byłeś cały w jednym kawałku i mogłeś jeździc dalej a on ma liptona na maxa chociaż w sumie mógł by quada wykorzystać do rehabilitacji przecież może go używać jako wózka ;) tyle że troche szybszego :P i tak bedzie na zwolnieniu lekarskim bedzie sie nudził a tak to w las i przyrode podziwiać :)
Ostatnio zmieniony ndz 23 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » ndz 23 lis, 2014

No powiem ci tak wykuruje się przez te pół roku i mógł by jeździć bez problemu. A sam widziałeś w jakim stanie był mój quad koszt naprawy przekroczył lekko 1000zł.

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 23 lis, 2014

dzisiaj dzwonił do mnie chłopaszek z Wołomina ten co odebrał swoją maszynę w sobotę i pierwsze słowa cytuję "co ty mi za silnik wsadziłeś chłopie !!! :shock: " ja zmieszany myślę kur w a pewnie sie cos zje b a ło a on dalej mówi łeb mi chce urwać :D no to odetchnąłerm z ulgą :P niestety nie jest użytkownikiem forum ale moze niebawem będzie i sam opisze wrazenia ;) dał tam kilku kolegą sie przejechać to sie chłopaki napalili troche bo wcześniej nawet takiego lucjana nie brali pod uwage ze względu na moc i awaryjność jednostki napędowej .

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”