SSQuad Integracja 2007
narty, quad, czy jakies inne sporta...?MaciekP: ech...moje kolano caly czas ma obrzęk i boli.....nic z tego nie bedzie....
Macku, a probowales stosowac stabilizator, urzadzenie takie odciaza staw kolanowy jednoczesnie pozwalajac na "normalne" zycie... jezeli jestes w ruchu, kolano caly czas pracuje i nie ma szans na szybkie wyleczenie...
a moze jakas fizjoterapia...? lasery i tp... z kolanami i kregoslupem nie ma zartow...
.:GALEON:.
brałem dwa antybiotyki, leki przeciwzapalne itp i juz jest prawie ok.
To przewianie kolan na quadzie. Po prostu szorty nadają sie przy temperaturze powyżej 25 stC a było 20stC a ja zrobiłem w bardzo krotkim czasie 100km jadac cały czas ok 70-80km/h....a do tego jeszcze miałem wskakiwanie do rzeki.
Przstrzegam wiec przed noszeniem szortów na quadzie bez nakolanników przy braku upału.
Po problemach dostał upierdliwy mały obrzęk na kolanie, który przy naciskaniu boli, więc klekanie i mocne zgięcia ciagle odpadają.
Jak zauwazył Martines, z kolanami nie ma zartów a trzeba w zimie pojechac na narty....
Postęp jest, wiec juziedługo się pozbieram.
Nie wspomnę o bolacym nagrastku po próbie lapania ręką quada spadającego do rzeki....PRZEZ SPORt DO KALECTWA!
To przewianie kolan na quadzie. Po prostu szorty nadają sie przy temperaturze powyżej 25 stC a było 20stC a ja zrobiłem w bardzo krotkim czasie 100km jadac cały czas ok 70-80km/h....a do tego jeszcze miałem wskakiwanie do rzeki.
Przstrzegam wiec przed noszeniem szortów na quadzie bez nakolanników przy braku upału.
Po problemach dostał upierdliwy mały obrzęk na kolanie, który przy naciskaniu boli, więc klekanie i mocne zgięcia ciagle odpadają.
Jak zauwazył Martines, z kolanami nie ma zartów a trzeba w zimie pojechac na narty....
Postęp jest, wiec juziedługo się pozbieram.
Nie wspomnę o bolacym nagrastku po próbie lapania ręką quada spadającego do rzeki....PRZEZ SPORt DO KALECTWA!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: