RR River Ride III- Edycja Pucharu Challenge off Poland

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pt 15 wrz, 2006

są to quady oferowane przez firmę MSG . Te które są opisane na ich stronie plus nowe Kymco 500 mogą być dostępne do wypożyczenia na imprezie RR III po wcześniejszym potwierdzeniu rezerwacji u mnie.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » sob 16 wrz, 2006

Żebym ja miał takie problemy jak MaciekP, u mnie wręcz przeciwnie, mogę pojechać na prawie wszystkie imprezy, tylko że quada nie posiadam, więc jak zwykle pozostanie mi oglądanie filmu z RRIII.
Drogi kolego, nie widze tu wiekszego problemu... niedlugo bedzie SSQuad Integracja, mysle, ze z jednego nadprogramowego quada da sie "zalatwic" :) kwestia oczywiscie do dogadania... jezeli masz ukonczone 18 lat - mysle, ze nie bedzie problemu, wszystko zalezy od Ciebie... :)
.:GALEON:.

Jojo

Post autor: Jojo » śr 20 wrz, 2006

Dobrze, że pomyśleliście o możliwości wypożyczenia quadów na rajd. Tylko, że dla mnie to jest niestety mnóstwo kasy. Więc wolę odłożyć te pieniądze i o ten 1000 zł być bliżej mojego własnego quada.
Ale i tak bardzo dziękuję za propozycję.
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » śr 20 wrz, 2006

spoko... rozumiem :) tez kiedys nie mialem quada, najpierw mialem trojkolowca rosyjskiego, potem ukrainskiego czterokolowca :) to byla jazda... w quadach zakochalem sie pracujac w budzetowce, tam moglem chwile posiedziec na TRXie....
.:GALEON:.

atv killer

Post autor: atv killer » pt 03 lis, 2006

atv killer napisał:
Właśnie obejrzałem zdjęcia z poprzednich edycji River Ride i widzę, że ten rajd to nie przelewki. Czy tym razem będzie jeszcze trudniej?

(zamówiłem również film z RRII - jak go obejrzę to się odezwę)
Film z II edycji obejrzałem i bardzo mi przypadł do gustu. Faktycznie ta impreza to niezłe wyzwanie dla quada i quadowca.

Obejrzałem sobie również zdjęcia z III edycji i przeczytałem żartobliwą relacyjkę, ale mam wrażenie że chyba mniej wody było niż na II... Choć po zdjęciach widać, że i tak się działo.

I jeszcze jedna prośba do organizatora, żeby na przyszłość nie robił takich długich tras, bo Quadziki, będą musiały helikopter sobie zakupić, że to wszystko obfotografować i nakręcić :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » ndz 05 lis, 2006

Faktycznie woda była mniejsza niż wiosną ale i tak było mokro jak na River Ride przystało.
Wyzwanie jakie stawie najcięższy rajd przeprawowy w Polsce dotyczy nie tylko uczestników ale również reporterów :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”