Renegade 800R xxc
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Renegade 800R xxc
Rafał jak jestes zakochany to se kup, w co wątpie, wiec o czy tu pisanie. Jacek też nie kupiłby za tyle , wiec co ma zakochanie. Kurcze niedawno pisąłeś ze polaris to jest to a wyskakujesz teraz z outkiem xxc , kurde.
Robert bo Polaris jest naprawdę świetnym sprzętem sprawdził się w 100% na Ukrainie i nigdy nie powiedziałem złego słowa na niego a to, że zmianiam bo mam taki kaprys wolno mi i tyle.
Odnośnie ceny kolegi to inna sprawa Jacek jak i ja z pewnością byśmy nie kupili, ale są ludzie którzy mogą kupić bo lubią i sobie cenią ten model i sa w stanie zapłacić kase za idealny odremontowany ze wzmocniąną rama sprzet.
Jak pisze, że mam upatrzony inny egzemplarz outa xxc niż powyżej wspomniany żeby sobie kupić,to jeżeli się do tej pory nie sprzeda to kupie, bo nie mam z tym problemu..
Robert czytaj posty ze zrozumieniem, albo weź coś na uspokojenie i relaks
Odnośnie ceny kolegi to inna sprawa Jacek jak i ja z pewnością byśmy nie kupili, ale są ludzie którzy mogą kupić bo lubią i sobie cenią ten model i sa w stanie zapłacić kase za idealny odremontowany ze wzmocniąną rama sprzet.
Jak pisze, że mam upatrzony inny egzemplarz outa xxc niż powyżej wspomniany żeby sobie kupić,to jeżeli się do tej pory nie sprzeda to kupie, bo nie mam z tym problemu..
Robert czytaj posty ze zrozumieniem, albo weź coś na uspokojenie i relaks
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Lukasz a tak na marginesie to skąd Ci się wzięło 13l zbiornik w Reni? Wydaje mi się że jest taki sam jak u mnie a ten ma 16l i regularnie zalewam ok 15l. Inna sprawa że to mało, chyba najmniej że wszystkich quadów 4x4. G2 już dysponuje 20l zbiornikiem. Na szczęście moje obie 800 w czasie jazdy turystycznej zadawalały się 11l.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nie 13 a 12
Udało się poprzedniemu właścicielowi wyjeździć paliwo do zera.
Po zaciągnięciu go na stację wlaliśmy 12,1 litra i to z grubym czubkiem.
Wiem, że do G2 ma większy zbiornik.
Najlepiej było w CF - 25 litrów.
Udało się poprzedniemu właścicielowi wyjeździć paliwo do zera.
Po zaciągnięciu go na stację wlaliśmy 12,1 litra i to z grubym czubkiem.
Wiem, że do G2 ma większy zbiornik.
Najlepiej było w CF - 25 litrów.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
To coś jest nie tak z układem paliwowym w Renegade xxc i Outlanderze xxc jest ten sam zbiornik paliwa part no. 709000220 pojemność 4,3 galona czyli ok 16.2l. Ja regularnie tankuję ponad 14 litrów czasem 15. Na wyjeździe do Malborka gdzie mnie holowaliście z braku paliwa, bujając quadem w czasie tankowania dobiłem do 16l.
Być może masz zatkane odpowietrzenie zbiornika paliwa. Zatankuj do pełna i pobujaj quadem, zobaczysz ile wejdzie.
Być może masz zatkane odpowietrzenie zbiornika paliwa. Zatankuj do pełna i pobujaj quadem, zobaczysz ile wejdzie.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Raz tak zrobiłem to później jak maneta opór to się dusił bo paliwa full pod korek i nie odpowietrzał się zbiornik.
Ale nie tankowałem od zera.
Poprzedni właściciel nigdy nie wlał więcej niż 12 litrów.
Ale nie tankowałem od zera.
Poprzedni właściciel nigdy nie wlał więcej niż 12 litrów.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
To nie działa ci odpowietrzenie. zawsze zalewam aż pod gwint korka, nigdy się nie dusi.
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Trzeba wyjąć zbiornik i przedmuchać odpowietrznik?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
Odpowietrznik wychodzi pod siedzeniem, powinien być tam jakiś zaworek na zewnątrz. Często zapychają się te zaworki. Wystarczy że go zdemontujesz i to prawdopodobnie pomoże bo dalej w kierunku pompy paliwa jest już tylko rurka która wchodzi na króciec pompy paliwa.
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Zerknę pod fotel czy wyłazi coś ze zbiornika.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son