Wcale nie zamawiałem pierwszego numeru, a Oni robią wszystko żeby zarazić tym okropnym wirusem jak największą grupę niewinnych quadowców...
Wysłali pierwszy numer na dane, które daaaawno temu sam im podałem zamawiając jeden z pierwszych filmów ....
Wczoraj na imprezie rodzinnej przekazano mi kopertę i po jej rozerwaniu wpadłem ...
Wracając do domu wieczorem nie mogłem przeżyć, że koperta (z "wirusem") została u siostry w domu (na szafce przy wyjściu).
Było za późno żeby wracać ... Dopiero jak powiedziałem starszej córce (w drodze powrotnej) żeby porównała to do pozostawienia swojej gazety o Hannah Montana - to zrozumiała mój żal i smutek, oraz powód dlaczego dzisiejszej nocy źle spałem ...
Na szczęście siostra przywiozła mi dziś rano zgubę.
(żart)
![Wyśmiewacz :wyśmiewacz:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/wysmiewacz.gif)
Dziękuję za pamięć !
Jestem pełen uznania.
Wiele już było napisane o jakości (zewnętrznej i wewnętrznej) nowego wydawnictwa.
Przyłączam się do tych opinii.
Jedno muszę i chcę napisać nawiązując do wstępu Redaktora Naczelnego Grzegorza Głowienki:
Grzegorz szczerze ZAZDROSZCZĘ tego, że robisz to co uwielbiasz.
Gratuluję decyzji, odwagi, upartości w rozwoju swojego rodzinnego imperium medialnego.
Fajnie, że masz przy sobie Agnieszkę, która Cię w tym wszystkim wspiera i Jarka, na którego też możesz zawsze liczyć (tak to widzę z boku).
Nie trzymam za Was kciuków bo nie muszę. Z takim podejściem i wyczuciem - Quadzik jest skazany na sukces.
Ps. Zazdroszczę też fajnych testów redaktorowi Marcinowi Stachurze i że znajduje na to wszystko czas.
Pozdrawiam
Grzegorz Wręczycki
Asterix_4x4