Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Polecam Ci Kymco MXU 300. Dobrze wykonany quad napędzający wałem tylną oś.
Łatwy w zakupie na rynku od 1 właściciela z homologacją. Moc wystarczająca dla 120 kg kierownika. Dość szybki chyba 90km/h? Cena dobra.
Łatwy w zakupie na rynku od 1 właściciela z homologacją. Moc wystarczająca dla 120 kg kierownika. Dość szybki chyba 90km/h? Cena dobra.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Rafał chyba chciałeś napisać MXU 500 bo 300 to przeprawowa nie jest a 500 do 20K można całkiem ładne i świeże kupić.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Pomyłki nie ma. MXU 300 też go zaliczają do quadów przeprawowych tylnonapędowych z reduktorem. Dużo prostszy i lżejszy. Skoro do wody i błota ma nie wjeżdżać to będzie w sam raz. A cena dwa razy niższaMario1988kk pisze:
... Interezuje mnie przeprawowy ale nie bardzo będe nim.szalał zeby miał homologację bo musze z garażu w miescie dojechac nie zamierzam jezdzić po wodzie błocie w jakiś super wielkich dziurach bardziej tak poprostu jakąś polna drogą czasami z synem.
Oczywiście w miare bez awaryjny i wytrzymaly przy takiej jezdzie pewnie bedzie dosć długo smigal bez awari....
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Każdy na początku myśli że wjeżdżać do wody i błota nie będzie a później się kogoś poznaje i wjeżdżac się chce.
W słabym sprzęcie szybko zacznie brakować mocy, przeswitu, 4x4 i zacznie się poszukiwanie mocniejszego a wielce prawdopodobne jest, że poprzednika sprzeda się ze stratą finansową.
W słabym sprzęcie szybko zacznie brakować mocy, przeswitu, 4x4 i zacznie się poszukiwanie mocniejszego a wielce prawdopodobne jest, że poprzednika sprzeda się ze stratą finansową.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: Cf 500
Właśnie o to chodzi chciał bym kupić i się cieszyć dlugi czas dla tego też oglądałem mxu 300 chyba 17 tysiakow nowy kosztuje ale tez ogladałem cf 500 ale hehe czym wyższy koszt mojego tym bardziej zona badziewniejszy dostanie hehe ale to w innym.terminie
Do 20 000 kupisz oba te quady w bardzo dobrym stanie z homologacjami.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
MXU300 to stracone pieniądze w momencie zakupu, sprzedasz go po pół roku lub oddasz żonie gdy tylko spotkasz w terenie innego quada i okaże się że nie możesz pojechać w większość miejsc gdzie on może.Mario1988kk pisze:Właśnie o to chodzi chciał bym kupić i się cieszyć dlugi czas dla tego też oglądałem mxu 300 chyba 17 tysiakow nowy kosztuje ale tez ogladałem cf 500 ale hehe czym wyższy koszt mojego tym bardziej zona badziewniejszy dostanie hehe ale to w innym.terminie
Za około 20k kupisz świeże Kymco MXU500, bardzo świeże lub wręcz nowe CF-Moto 500, nowe CForce 450 http://allegro.pl/cf-moto-cforce-450-ef ... i_c=232072 czyli nowy model który zastępuje w tym roku CF500 na gaźniku.
Można też szukać jakiegoś starszego Japończyka ale chyba osobie która nie ma doświadczenia z quadami to na 1 raz bym nie polecał bo można kupić skarbonkę.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Zgadzam się z DKfan i radze kolegi posłuchać.
Miałem MXU300 i jeździło sie fajnie dopóki pierdziałem po szuterkach.
Owszem jak się założy małą wyciągarke na przód to ona uratuje w sytuacji trudnej ale tym nie da sie wjechac w żadne większe błoto a w zwirowni trzeba będzie pod górki chodzić koło tego i wypychać.
Przesiadłem się z tego na CF MOto 500 i to są dwa rózne światy.
MXU 300 to NIE jest quad przeprawowy.
To fajna maszynka, dobrze wykonana i polecam do latania sobie po lasach i szuterkach.
Ale nie z takim budżetem. Max do 10 tyś i się z MXU 300 cieszyć.
Ale do CFki nie ma on szansyżadnej. CFka to już dobra przeprawówka w nieduzym budżecie.
Miałem MXU300 i jeździło sie fajnie dopóki pierdziałem po szuterkach.
Owszem jak się założy małą wyciągarke na przód to ona uratuje w sytuacji trudnej ale tym nie da sie wjechac w żadne większe błoto a w zwirowni trzeba będzie pod górki chodzić koło tego i wypychać.
Przesiadłem się z tego na CF MOto 500 i to są dwa rózne światy.
MXU 300 to NIE jest quad przeprawowy.
To fajna maszynka, dobrze wykonana i polecam do latania sobie po lasach i szuterkach.
Ale nie z takim budżetem. Max do 10 tyś i się z MXU 300 cieszyć.
Ale do CFki nie ma on szansyżadnej. CFka to już dobra przeprawówka w nieduzym budżecie.
V2.....sound of madness
Dokładniej chodziło mi o to:Ra-V pisze:Do 20 000 kupisz oba te quady w bardzo dobrym stanie z homologacjami.
Kymco MXU 300 za 6-8 tys
CF Moto 500 za 12-14 tys
Razem 20 tys za dwa z homologacją
-
- Quad:: Cf 500
Dziękuje za pomoc kupię nowego cf 500 bo mam juz na oku czekam.na propozycje firmy może rabat kosztuje 19400 zl a żonie chinczyka 250 sport nie pamietam teraz dokladnej nazwy ale.nowy z tej samej firmy jej statczy haha na jej jazde ona autem jedzie 50 na godzine haha po prostej haha