Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Jutro albo jeszcze dzisiaj to sprawdzę, dzięki DKfan
Witam na forum.
Chcę kupić pierwszego Quada. Mój budżet to 15-17 tyś.Quad ma mi służyć jako turystyk. Wypady w teren,czasami jakaś rzeczka,błotko. Co polecacie w tym budżecie? Na forum znalazłem takie oto ogłoszenie :
Czy szukać czegoś innego? Jak tak to jaki model i silnik?
Chcę kupić pierwszego Quada. Mój budżet to 15-17 tyś.Quad ma mi służyć jako turystyk. Wypady w teren,czasami jakaś rzeczka,błotko. Co polecacie w tym budżecie? Na forum znalazłem takie oto ogłoszenie :
Kod: Zaznacz cały
http://quadzik.pl/forum/cf-moto-500-be-allroad-ulepszenia-t14381.html
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Cf 500 będzie ok. Chyba że trafisz KingQuada 450/500 ale to rzadki gość w ogłoszeniach. Można jeszcze popatrzeć na Arctic Cała 500-650
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Jaki quad sportowy na poczatek na drogi\miasto???
Witam was drodzy forumowicze mam do was kilka pytań.
Ponieważ chce kupić quada zarejestrowanego na kat "B" Ale nie wiem jaki i to jest problem. Oglądałem youtuberow , quado vlogow itp i jeden jeździ na Yamaha raport 700 . Cena do 20 000 zł , nie chce chinczyka tylko markowe quady pozdrawiam !!!. Ps miałem już styczność z quadami i myślę że sobie poradzę na raptorze Ale wolę się upewnić bo może ktoś z was jeździł\jeździ .
Ponieważ chce kupić quada zarejestrowanego na kat "B" Ale nie wiem jaki i to jest problem. Oglądałem youtuberow , quado vlogow itp i jeden jeździ na Yamaha raport 700 . Cena do 20 000 zł , nie chce chinczyka tylko markowe quady pozdrawiam !!!. Ps miałem już styczność z quadami i myślę że sobie poradzę na raptorze Ale wolę się upewnić bo może ktoś z was jeździł\jeździ .
- DKfan
Re: Jaki quad sportowy na poczatek na drogi\miasto???
Jak pasuje Ci jazda quadem z napędem na 1 os to Raptor jest ok. Jak chcesz poskakac na torze to bardziej Honda Trx
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Aż tak w teren nie będę jeździł nie będę po dużym błocie jeździł na jedną os mi wystarczy tylko pytanie brzmi czy nie jest za mocny , jeździłem suzuki ltz 400 i za przeproszeniem d*** nie urywa .
- DKfan
Jak jeździłes na Ltz to na pewno nie będzie za mocny. Możesz jeszcze poszukać can-ama ds650
M&M sQuad
M&M sQuad
Ile raptor pali ? I jak z częściami stoi ubezpieczenie itp ?
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Pali mnostwo paliwa, czesto sie psuje , ubezpieczenie kupe siana kosztuje, ale
Albo chcesz quada albo kup se rower.
Albo chcesz quada albo kup se rower.
-
- Quad:: lucky star300
- Imię: marcin
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Mam pytanie do kolegów z większym doświadczeniem niż moje chce kupic quada budżet 20 tys może być trochę ponad. Dzisiaj oglądałem kingquada 750 rocznik 2008 z przebiegiem prawie 16 tys km ...:/ moje pytanie , czy quada z rym przebiegiem lepiej wyeliminować? Przejechałem sie , poszarpalem żadnych stuków puków w zawieszeniu.Wiem ze w tej cenie kupiłbym cf 500 stad kolejne pytanie czy lepiej kupic "świeża cf-ke czy "leciwego" . Kingquada. Z góry dziekuje za pomoc i wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Marcin
Mam pytanie do kolegów z większym doświadczeniem niż moje chce kupic quada budżet 20 tys może być trochę ponad. Dzisiaj oglądałem kingquada 750 rocznik 2008 z przebiegiem prawie 16 tys km ...:/ moje pytanie , czy quada z rym przebiegiem lepiej wyeliminować? Przejechałem sie , poszarpalem żadnych stuków puków w zawieszeniu.Wiem ze w tej cenie kupiłbym cf 500 stad kolejne pytanie czy lepiej kupic "świeża cf-ke czy "leciwego" . Kingquada. Z góry dziekuje za pomoc i wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Marcin