Quadzik od 10,000 do 20,000zł
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: Quadzik do 20,000zł
Ikar, no nie wiem...moja CFka miała do czynienia z "przeszkodami", zaliczyła jedną rolkę i nic się nie połamało.
Łukasz..ale oni piszą o chińczykach a nie o CF Moto:)
Łukasz..ale oni piszą o chińczykach a nie o CF Moto:)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Możliwe - cf kolegi upadło 2 razy - raz tam gdzie ja i w rezultacie 2 razy wymagana była wymiana plastików.
Ozo Drapers Squad
przesiadka z crossa na quada 500 pomocy
Witam mam 21 lat. Postanowilem przwsiasc sie z crossa na qyada bo juz nie mam z kim latac na crossach. Pierwsze moto ktm 125 sx pofem kx 250. Wiwc wszystko w dwosowach.
Teraz moje pytanie chcialbym dorwac jakiegos quada 500 najmniejszy. Zastanawialem sie nad tym cf moto. Ale czytam opinie i jedne sa na tak drugie na nie. Chcialbym poczytac troche waszych opini ewentualnie doradzenie mozw jakis inny quadzik? Kaski max 15 tys moge wydac. Chodzi o przeprawowke mieszkam na wsi wiec taki mi sie przyda nawet w pracach kolo domu. Dzieki wielkie. I czekam na odp.
Teraz moje pytanie chcialbym dorwac jakiegos quada 500 najmniejszy. Zastanawialem sie nad tym cf moto. Ale czytam opinie i jedne sa na tak drugie na nie. Chcialbym poczytac troche waszych opini ewentualnie doradzenie mozw jakis inny quadzik? Kaski max 15 tys moge wydac. Chodzi o przeprawowke mieszkam na wsi wiec taki mi sie przyda nawet w pracach kolo domu. Dzieki wielkie. I czekam na odp.
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
Re: przesiadka z crossa na quada 500 pomocy
szukaj cf moto albo lepiej jeszcze kymco
mods in progress :-)
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Suzuki Eiger, może jakiś Polaris 500
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
witaj.po pierwsze quad to nie cross , moim zdaniem powinieneś zacząć od czegos mniejszego pojemnościowo tak abyś mógł opanować maszynę .są fajne 300 tki .dają radę w średnim terenie.chociaż ostatnio jeździłem kymko 500 i jakoś nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia a kasy w huk kosztował.no za 15 koła to sobie grizzly kup.oczywiście decyzja należy do ciebie.ps za ta kasę ja osobiście bym kupił jakiegoś chińczyka rocznego ,chodzi o to aby był dotarty(1000km) bo na nowych w huk się traci.kupisz używanego japońca to możesz długo pojeżdzić i nic nie bedziesz krecił albo będzie się sypał i dużo kasy wyniosą naprawy.
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
SZCZYTEK
Nie chlaj % jak piszesz bo to nie da się czytać.
Nie chlaj % jak piszesz bo to nie da się czytać.
DIABLO TEAM ZGIERZ
Hehe ok... I sorki za dublowanie tematow ale to nie moja wina. Cos innego zawodzi. Jak ktos moze to niech to naprawi.
A co do kladow.. No wlasnie tu mam dylemat bo jedni mowia wez starszego japonca za ta kase czy cos bardziej znanego a pojezdzisz.A drugi mowi ja bym sie nie bawil wzial bym nowszego chociaz mialbym pewniaka. Zastanawiam sie nad tym cf moto bo tym smigalem kumpel ma i fajnie sie jezdzi.
Ps gtx na guadach tez smigalem i wiem ze 500 smialo opanuje
I co powiecie o tym sklepie z kutna. Na allegro strasznie duzo maszyn maja. Macie jakies opnie o nich?
A co do kladow.. No wlasnie tu mam dylemat bo jedni mowia wez starszego japonca za ta kase czy cos bardziej znanego a pojezdzisz.A drugi mowi ja bym sie nie bawil wzial bym nowszego chociaz mialbym pewniaka. Zastanawiam sie nad tym cf moto bo tym smigalem kumpel ma i fajnie sie jezdzi.
Ps gtx na guadach tez smigalem i wiem ze 500 smialo opanuje
I co powiecie o tym sklepie z kutna. Na allegro strasznie duzo maszyn maja. Macie jakies opnie o nich?
a co powiecie na temat tego quada
http://olx.pl/oferta/polaris-sportsman-500-h-o-doinwestowany-CID5-ID7KkhJ.html#b22137ad70
jakies uwagi, wskazowki przy ogladaniu? mam zamiar jutro go obejrzec
http://olx.pl/oferta/polaris-sportsman-500-h-o-doinwestowany-CID5-ID7KkhJ.html#b22137ad70
jakies uwagi, wskazowki przy ogladaniu? mam zamiar jutro go obejrzec
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Kutno to handlaż, reszte domysl sie sam.