Chyba poprostu trzeba temat pozostawić w świętym spokoju...
Ekoterroryści mocno posiłkują się forami - podobnymi do Quadzikowego również....
Pamiętacie zapewne akcję "Ja Wisła"...?
Narobili szumu, nastawiali tabliczek, ogarnęli raz z grubsza okolice Gassów aby stało się zadość, przegoniono crossowców, quadowców - tych do ktorych słowo mówione dociera...
A dziś - a często bywam w tym rejonie na spacerach czy na rowerze - nikogo ze "starej gwardii" nie widuję i nie spotykam - chyba że na szutrówce wzdłuż wału pomykającego w kierunku G. Kalwarii aby przeskoczyć ten rejon.
Natomiast pokazała się grupa "g****", która upala i rozjeżdza wszystko po kolei...
Ostatni przypadek z soboty - małolaty przy mostku kręcąc namiętnie bączki wywołali "trąbę powietrzną" (bo trudno to było nazwać kurzeniem czy mega kurzeniem) gdzie zabetonowali kurzem najmniejsze zakamarki zaparkowanych na poboczu kilku samochodów spacerowiczów... I dali nogę jak ktoś wmurwiony do nich wyskoczył...
Kolejny debeściak prawie wskoczył mi na plecy Grizzlakiem gdy siedziałem na plaży. Nie sprawdził terenu tylko rura do przodu i jak się zorientował co zaszło to również w długą... Od tamtej pory na plażę wchodzę z kamieniami w kieszeniach
![Smile :)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif)
.:GALEON:.