Quad za 5000 - 6000 zł

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 27 lis, 2006

MERIT:
Poczytaj posty na tym forum (i na pewnym innym też, nazwy nie podam bo mnie moderator wywali... :wink: )
MERIT, spokojnie :)... Na naszym forum nie musisz się obawiać, że wylecisz za napisanie "forum ATV Polska" czy "ATV Polska" czy za jakąkolwiek inną reklamę.
Forum Quadzik.pl wychodzi z założenia, że forum wymiany doświadczeń jest dla użytkowników a nie dla moderatorów...
Więc pisz co chcesz i co myślisz otwarcie, jak chcesz wskazać innym quadowcom coś na forum ATV Polska, to po prostu to wskaż. A jeżeli przy tej okazji któryś z użytkowników na tym skorzysta i dowie się czegoś ciekawego, to tylko będziemy się cieszyć.

Gdybyśmy chcieli wycinać reklamy, jak ma to miejsce na forum ATV Polska, to trzebaby praktycznie zamknąć forum, bo posty pisane przez użytkowników wyglądałyby dla przykładu następująco:

"Pytanie: Jakiego quada wybrać?
Odpowiedź 1: Ja bym ci polecił quada firmy S.... (niestety nie mogę podać nazwy) dodatkowo kup sobie wyciągarkę W.... (tu znowu nie mogę podać nazwy) no i przede wszystkim zainwestuj w osłony (nazwa firmy usunięta przez moderatora). Ja kupiłem w Szczecinie (tylko nie wiem czy to nie będzie kryptoreklama dla salonów ze Szczecina). Podsumowując to jest naprawdę fajny quad, ma napęd na 4 koła (tylko czy używając słowa napęd na 4 koła przez przypadek nie napędziłem kilku klientów dla mojego znajomego co ma salon z quadami z napędem na 4 koła), jest żółty (ale nie wiem czy mogę to podać, bo chyba tylko ta firma ma żółte quady). Czyli tak naprawdę to chyba ci nic nie mogę doradzić :)"

Przepraszam za mały offtopic, ale musiałem to wyjaśnić, bo widzę że strasznie jesteście zestresowani zasadami panującymi na pewnym innym forum (nazwy nie podam, bo mnie moderatorzy innego forum wywalą ;) ).
Nie dajmy się zwariować...
Pozdrawiam Grzegorz

admin: Odpowiedzi dotyczące mojego postu przeniosłem do tematu Reklama na forum Quadzik.pl

Awatar użytkownika
MERIT

Post autor: MERIT » wt 28 lis, 2006

Coś dziwnego się stało. Wczoraj wieczorem napisałem odpowiedź, w której zresztą zgodziłem się z Tobą w 100% i troszkę skrytykowałem Atvpolska. Wieczorem post był na forum dziś już go nie ma :!: :( Co mam o tym mysleć
MERIT

Awatar użytkownika
MERIT

Post autor: MERIT » wt 28 lis, 2006

Aha już ok właśnie przeczytałem gdzie zniknął gra muzyka. Ślepy się robie :D
MERIT

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 28 lis, 2006

Grzegorz Głowienka napisał:
admin: Odpowiedzi dotyczące mojego postu przeniosłem do tematu Reklama na forum Quadzik.pl
MERIT, zobacz końcówkę mojego postu w tym temacie - pisałem tam że przeniosłem wasze posty do tematu Reklama na forum... U nas nie kasuje się niewygodnych postów:)

Dobrze, ale wracajmy to zasadniczego tematu czyli: Proszę o radę, czyli jakiego quada wybrać za małe pieniądze?

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 28 lis, 2006

:D czyli żyć nie umierać .... wspaniale jest znależć sie na takim forum :lol:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » wt 28 lis, 2006

Jakiego quada wybrać za małe pieniądze?

Jest na to odpowiedź : kto tanio kupuje dwa razy płaci :)

Czyli warto się zastanowić nad quadem nie najtańszym , ale takim , który ma wyrobioną markę wśród zadowolonych użytkowników , oraz taki , który ma zapewniony dostęp do części i serwisu .

Najtańsze chińczyki to niestety w dalszym ciągu jednorazówki , ale już marki Sym czy Kymco zyskały grono zwolenników , podejrzewam że śmiało można polecić również quada sygnowanego nazwą Lucky Star , gdyż ta firma kiedy się za coś bierze robi to z rozmachem i solidnie , także można się spodziewać że quady tej marki nie zostały wybrane przypadkowo i nie zostaniemy bez serwisu czy części...
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 29 lis, 2006

...ja też polecałbym jednak nowy sprzęt, jeżeli młody nie jest za wysoki i nie ma zbyt wygórowanych ambicji co do prędkości polecam ZIPPa MAGMAXA 50 ale myślę że to90ka (sportowy) albo (przeprawowy)4cross 50 cena to ok 6000zł.... nowy to nowy gwarancja itd i nie chińczyk jak by nie było 8)

Adriano12
Kontakt:

Post autor: Adriano12 » sob 17 lut, 2007

heja potrzebuje jakiegos quada 150 lub 200 moze byc stary do 6tys? da sie takiego kupic?

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 17 lut, 2007

:D setka dwusuwowa może mieć wiecej mocy niż czterosów i do tego jest lżejsza i tańsza w naprawach.............. zipp 4cross jest podobnej wielkości jak kymco 150 :!:

Adriano12
Kontakt:

Post autor: Adriano12 » sob 17 lut, 2007

kolego moje gg to 6233232 prosze cie o kontakt czekam narka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”