Reklama na forum Quadzik.pl...

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Reklama na forum Quadzik.pl...

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 27 lis, 2006

W jednym z tematów MERIT napisał:
MERIT:
Poczytaj posty na tym forum (i na pewnym innym też, nazwy nie podam bo mnie moderator wywali... :wink: )
MERIT, spokojnie :)... Na naszym forum nie musisz się obawiać, że wylecisz za napisanie "forum ATV Polska" czy "ATV Polska" czy za jakąkolwiek inną reklamę.
Forum Quadzik.pl wychodzi z założenia, że forum wymiany doświadczeń jest dla użytkowników a nie dla moderatorów...
Więc pisz co chcesz i co myślisz otwarcie, jak chcesz wskazać innym quadowcom coś na forum ATV Polska, to po prostu to wskaż. A jeżeli przy tej okazji któryś z użytkowników na tym skorzysta i dowie się czegoś ciekawego, to tylko będziemy się cieszyć.

Gdybyśmy chcieli wycinać reklamy, jak ma to miejsce na forum ATV Polska, to trzebaby praktycznie zamknąć forum, bo posty pisane przez użytkowników wyglądałyby dla przykładu następująco:

"Pytanie: Jakiego quada wybrać?
Odpowiedź 1: Ja bym ci polecił quada firmy S.... (niestety nie mogę podać nazwy) dodatkowo kup sobie wyciągarkę W.... (tu znowu nie mogę podać nazwy) no i przede wszystkim zainwestuj w osłony (nazwa firmy usunięta przez moderatora). Ja kupiłem w Szczecinie (tylko nie wiem czy to nie będzie kryptoreklama dla salonów ze Szczecina). Podsumowując to jest naprawdę fajny quad, ma napęd na 4 koła (tylko czy używając słowa napęd na 4 koła przez przypadek nie napędziłem kilku klientów dla mojego znajomego co ma salon z quadami z napędem na 4 koła), jest żółty (ale nie wiem czy mogę to podać, bo chyba tylko ta firma ma żółte quady). Czyli tak naprawdę to chyba ci nic nie mogę doradzić :)"

Widzę że strasznie jesteście zestresowani zasadami panującymi na pewnym innym forum (nazwy nie podam, bo mnie moderatorzy innego forum wywalą ;) ).
Nie dajmy się zwariować...
Pozdrawiam Grzegorz

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Re: Reklama na forum Quadzik.pl...

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 27 lis, 2006

Grzegorz Głowienka:
Nie dajmy się zwariować...
I niech to motto szczęśliwie nam przyświeca we wspólnym tworzeniu solidnego i czytelnego forum.
HOWG :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 27 lis, 2006

Przeniosłem dwa posty dotyczące reklam na Forum Quadzik.pl z innego tematu:
MERIT napisał:
Wielkie dzięki za to co napisałeś. Zgadzam się w 100% Dopiero teraz zastanowiłem się nad przykrym faktem, że na Atvpolska panuje straszny terror. Ktoś tam coś napisze nie tak, o raz za dużo wymieni nazwę firmy i zaraz zlatują się moderatorzy i paru uczestników i flekują gościa przez kilka dni . Od razu mnóstwo podejrzeń i wzajemnych pretensji. No cóż takie zasady sobie wymyślili ich prawo. Bedę się starał częściej bywać na Quadziku i pomóc w rozruszaniu forum. Może jak Atvpolska dorobi sie konkurencji to złagodnieją.

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » wt 28 lis, 2006

dobre, bardzo dobre... :lol:
.:GALEON:.

StapleS
Kontakt:

Post autor: StapleS » czw 15 lut, 2007

to co się zaczyna dziać z reklamą na tym forum pomału staje się żałosne...
Przepychanki etc...
To moje osobiste odczucie...
staram się...

FredEx

Post autor: FredEx » czw 15 lut, 2007

StapleS:
to co się zaczyna dziać z reklamą na tym forum pomału staje się żałosne...
Przepychanki etc...
To moje osobiste odczucie...
Ale o co chodzi? Przepychanki? Chyba coś przeoczyłem :wink:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 15 lut, 2007

:lol: przepychanki :? chyba tylko na giełdzie a to w pewnym sensie normalne.....
.....a wszystko tak na prawdę w interesie quadowców........ dealerzy to tez ludzie (każdy może się przekonać o tym w terenie) i pomóc mogą bo nad swoją wiedzą pracują codziennie :wink:

proponuje wprowadzić rabaty dla forumowiczów Quadzika :!: :mrgreen:

Awatar użytkownika
4x4
Kontakt:

reklama

Post autor: 4x4 » pt 02 mar, 2007

witam
mam pytanie co do rteklamy na quadzik.pl
na stronie głównej są z prawej strony reklamy czy jest możliwość zamieszczenia tam reklamy i ile to kosztuje ?

z góry dziękuje za odpowiedz
pozdrawiam

Awatar użytkownika
nuki
Kontakt:

Post autor: nuki » sob 31 mar, 2007

prezziguzzi, :) sam mówiłeś, żebym nie chwalił się za ile sprzedałeś mi quada... tylko nie wiem czy tak mało, czy tak dużo ze mnie zdarłeś :) hehehe
Pozdrawiam,
Karol

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 02 kwie, 2007

spox :D mysle ze dobrze kupiłes :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”