Nie kupuj Kingwaya . Ja polecam coś masywnego oraz z napędem 4x4 .Czemu masywnego ? Bo koła będą miały większ nacisk i nie będą się tak ślizgać.
Najlepsza by była przeprawóka ale pamiętaj że dochodzi cena pługu z elementam podtrzymującymi oraz wciągarką.Jeśli masz firme zajmującą się zielenią, na loto możesz dokupić przyczepkę do worzenia np.ziemi czy doniczek.
Ja do cięższych prac polecam yamahe grizzly 450/550/660/700 honda ricon680 suzuki kingquad 750 can-am outhlander 800 .Gdyby cena ci nie pasowała to pisz.
QUAD DO ODSNIEZANIA
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: QUAD DO ODSNIEZANIA
Chyba pomyliły Ci się portale. Swój biznesik możesz promować w części komercyjnej, a nie tutaj. Jak mnie irytuje takie bezczelne wciskanie kitu..."jeżeli chcesz być zadowolony tak jak ja" będzie zadowolony jak podzielisz się zyskiem.overcome pisze:Do odśnieżania mogę polecić sprawdzoną firmę, z której usług korzystam od lat. ******* to bardzo profesjonalna firma, która perfekcyjnie i szybko wykonuje zlecenia. Zachęcam powierzyć im swoje dachy, place, boiska i nie martwić się więcej nieodśnieżonym terenem. Jeśli chcesz być tak zadowolony jak ja, wejdź na stronę http://***********/oferta.php i zapoznaj się z oferowanymi usługami.
Wracając do tematu, do odśnieżania nie nadaje się żaden quad z napędem na 1 oś, nawet łańcuchy nie pomogą. Sama masa która zapewnia jaką taką trakcję to 250-300kg. Jeżeli upierasz się na nowego chińczyka kup Linhaia 300 lub Allroada 300. Maja napęd 4x4 są awaryjne i mało solidne ale do odśnieżania i do jazdy w lekkim terenie jakoś się nadają. Markowa używka typu Yamaha Grizzlky 35o czy Suzuki Eiger 400 też będą dobre, budzet podobny 12-15 tys.
Ostatnio zmieniony wt 13 maja, 2014 przez Iguana Team, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunąłem nazwę firmy i link. Gość zakłada nowe konta i spamuje :/
Powód: Usunąłem nazwę firmy i link. Gość zakłada nowe konta i spamuje :/
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad