overcome pisze:Do odśnieżania mogę polecić sprawdzoną firmę, z której usług korzystam od lat. ******* to bardzo profesjonalna firma, która perfekcyjnie i szybko wykonuje zlecenia. Zachęcam powierzyć im swoje dachy, place, boiska i nie martwić się więcej nieodśnieżonym terenem. Jeśli chcesz być tak zadowolony jak ja, wejdź na stronę http://***********/oferta.php i zapoznaj się z oferowanymi usługami.
Chyba pomyliły Ci się portale. Swój biznesik możesz promować w części komercyjnej, a nie tutaj. Jak mnie irytuje takie bezczelne wciskanie kitu..."jeżeli chcesz być zadowolony tak jak ja" będzie zadowolony jak podzielisz się zyskiem.
Wracając do tematu, do odśnieżania nie nadaje się żaden quad z napędem na 1 oś, nawet łańcuchy nie pomogą. Sama masa która zapewnia jaką taką trakcję to 250-300kg. Jeżeli upierasz się na nowego chińczyka kup Linhaia 300 lub Allroada 300. Maja napęd 4x4 są awaryjne i mało solidne ale do odśnieżania i do jazdy w lekkim terenie jakoś się nadają. Markowa używka typu Yamaha Grizzlky 35o czy Suzuki Eiger 400 też będą dobre, budzet podobny 12-15 tys.
Ostatnio zmieniony wt 13 maja, 2014 przez
Iguana Team, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunąłem nazwę firmy i link. Gość zakłada nowe konta i spamuje :/