Quad do 1000 zł
Re: Quad do 1000 zł
Co myślicie o tym? http://olx.pl/oferta/quada-125cc-igielka-CID5-ID8pAT7.html#b69eee2f21
Quad był remontowany w listopadzie (całkowity remont silnika), facet ma go od pół roku zrobił remont i chce go sprzedać. Myślicie że to podejrzane?
Quad był remontowany w listopadzie (całkowity remont silnika), facet ma go od pół roku zrobił remont i chce go sprzedać. Myślicie że to podejrzane?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
To są gabarytowo małe quady dla dzieci.
To tak jakbyś chodził w za małej kurtce...
To tak jakbyś chodził w za małej kurtce...
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Też tak myślałem jak kupiłem quada.Night0310 pisze:No tak ale moje fundusze są bardzo ograniczone :/ Mam do wydania max. 1000 zł jak jest w tytule i raczej nie ma szans na więcej
Czy uważasz że kupisz quada i od razu na niego wsiądziesz i będziesz jechał? A co z wymianami płynów, ewentualnymi niespodziankami, przyjmujesz takie rzeczy do wiadomości? Świat jest okrutny, a quady to taki sam dobry biznes jak samochody, może nawet i lepszy bo na samochodach bardzo dużo osób się zna, są na jednej ulicy po 3-4 warsztaty, a quadów? Kupić quada nawet za 1kk i pojechać nim 2-3 razy a potem na złom to ja bym się wycofał.
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
Mam takiego bashana: http://olx.pl/oferta/quad-bashan-200cc-CID5-ID6Pnxx.html#4de9e8e404
dzwoniłem pytałem. Ziomek mówi że zejdzie do 2000 i że nie ma rdzy i tylko klocki do wymiany. W najbliższych dniach powinienem jednak zwiększyć budżet (na co wcześniej nie było szans) więc teraz mam max. 2000. Myślicie że to dobra ofetra?
dzwoniłem pytałem. Ziomek mówi że zejdzie do 2000 i że nie ma rdzy i tylko klocki do wymiany. W najbliższych dniach powinienem jednak zwiększyć budżet (na co wcześniej nie było szans) więc teraz mam max. 2000. Myślicie że to dobra ofetra?
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
To może poczekaj jeszcze trochę bo może masz urodzinki w najbliższym czasie to kochane dziadki dołożą się do quada
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Święta były niedawno...
Więc okazja przepadła ale pewnie będą kolejne
Więc okazja przepadła ale pewnie będą kolejne
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Niestety ale 14 urodziny mam za pół roku Więc quada kupuje na własną kieszeń
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Ale chyba fajnie zacząć przygodę z tym sportem tak wcześnie? Ja zacząłem jak miałem 28lat a rozmyślałem (może nie konkretnie nad quadem - buggy mnie interesowało) od 24 roku życia, powodzenia
Postąpiłem według waszych rad i myślę nad zakupem tego:
http://olx.pl/oferta/quad-atv-200cc-oka ... 898b9d0e42
Cena w miarę rozsądna (tak wiem jest droższy niż 1000 zł) plus jest to 200 Co o nim myślicie? Możecie coś stwierdzić po zdjęciach?
http://olx.pl/oferta/quad-atv-200cc-oka ... 898b9d0e42
Cena w miarę rozsądna (tak wiem jest droższy niż 1000 zł) plus jest to 200 Co o nim myślicie? Możecie coś stwierdzić po zdjęciach?
Nie ma szans Plus do tego mam inne wydatki więc myśle że więcej jak 2000 zł nie uzbieram :/