Quad do 1000 zł
Quad do 1000 zł
Witam, otóż poszukuje mojego pierwszego quada (oczywiście chinolka w tej cenie) w okolicach Słupska/koszalina. Narazie upatrzyłem sobie te dwa Co o nich sądzicie?
http://olx.pl/oferta/quad-110-CID5-ID7y ... 9f3a08fbfa
http://olx.pl/oferta/sprzedam-quad-150- ... c7cf8568bc
Z góry dziękuje za pomoc
http://olx.pl/oferta/quad-110-CID5-ID7y ... 9f3a08fbfa
http://olx.pl/oferta/sprzedam-quad-150- ... c7cf8568bc
Z góry dziękuje za pomoc
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Quad do 1000 zł
to quady dla dzieci w wieku do 12 lat.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Mam 13 I myślałem nad tym sportowym, bo jednak jest większy od tej 110 Od czegoś trzeba zacząć
- oolsztyniak
- Moderator
Jak jesteś gabarytowo wyrośnięty to będziesz wyglądał dość śmiesznie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
hmm mam 178 cm wzrostu i 60 kg wagi więc wysoki a chudy :3 Ale widziałem dotosłych ludzi na 150 które były całkiem spore i ta się do nich zalicza
Ostatnio zmieniony pn 05 sty, 2015 przez Night0310, łącznie zmieniany 1 raz.
- oolsztyniak
- Moderator
To odpuść sobie.
Na pewno będziesz wyglądał śmiesznie
Na pewno będziesz wyglądał śmiesznie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Pojade go obejrzeć zobacze czy śmiesznie czy nie Ważne że frajda będzie
-
- Quad:: bashan250cc
- Imię: damian
suchaj kolego ja też od nie dawna zaczełem przygodę z Qadami i nie polecił bym ci 110 cc czy 150cc z prostych przyczyn mała pojemność i szybko ci się znudzi nauczysz się szybko jezdzić i zaraz bd chciał poszaleć więcej a on nie pojedzie wkońcu to standardowe 110 cc mało mocy kup sobie cos większego jak na moje oko 250 powinno byc idealne do nauki jazdy i nawet puzniej jak sie juz nauczysz jezdzić poszalejesz jest tej mocy więcej
sam mam chiczyka 250 cc niby chińczyk ale daje rade nie raz juz miałem cięzszy teren i wyszedłem całkiem dobrze jak za te piniadze dobra zabawka
sam mam chiczyka 250 cc niby chińczyk ale daje rade nie raz juz miałem cięzszy teren i wyszedłem całkiem dobrze jak za te piniadze dobra zabawka
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Też od niedawna posiadam swojego 1-go quada. Od początku chciałem przeprawówkę, jeździłem, oglądałem i myślałem nad Kodiakiem 450 bo był w cenie do 15tys tyle ile chciałem wydać, ale doradzono mi tak jak teraz tobie, że na początek to będzie wystarczająca moc, ale potem będę szukał innej mocniejszej maszyny i nie dołożyłem jeszcze 8 tys i kupiłem Yamahe Grizzly 700 i jestem z niej zadowolony. Więc się zastanów, nie spiesz się.
Co do mocniejszego kuzyn ma do sprzedania Bashana 200 w Jaworznie, tylko cena na pewno wzrośnie niż to co szukasz. Info na PRV
Co do mocniejszego kuzyn ma do sprzedania Bashana 200 w Jaworznie, tylko cena na pewno wzrośnie niż to co szukasz. Info na PRV
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
No tak ale moje fundusze są bardzo ograniczone :/ Mam do wydania max. 1000 zł jak jest w tytule i raczej nie ma szans na więcej