Quad dla dziecka
Quad dla dziecka
witam wszystkich - jestem tu nowy, wiec prosze o wyrozumiałość i pomoc. Chcę kupić quada dla dziecka (12 lat) tak aby mógł na nim pojeździć z rok czy dwa. Pytanie co wybrać, czy to w ogóle dobry pomysł - może macie jakies z tym doswiadczenia. Licze na Waszą pomoc !!! Z góry dziekuje za wszelkie posty z odpowiedziami. pozdr regi
dla 12-latka wystarczy quad o poj. do 110-150cm max. napewno automat nie kupuj chinoli itp. lepiej odłożyć zakup w czasie i kupić quada firmowego zaoszczędzisz nerwów kasy i rozczarowania dziecka,że coś ma a stoi w garażu lub w warsztacie,ale quad to dopiero początek musisz wziążć pod uwagę zakup kasku,ochraniaczy,butów itp itd na to nie powinineś skąpić kasy tu chodzi o zdrowie a niekiedy i więcej.Ogólnie temat był wałkowany więc włącz na forum "szukaj"a znajdziesz sporo rad w tym temacie. Powodzonka
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
Dobra rada : Nie kupuj Żadnych CHIŃCZYKÓW.
(czyli : kingwayów , masterów , Bashanów i innych) Gwarancja nic nie daje.Wszystko psuję się po miesiącu a elektryka już po tygodniu. A Dealer mówi ,że gwarancja nie obejmuje części ,które się zużywają i nic nie naprawi.
Lepiej trochę dołożyć i kupić porządną używkę np. ( Honda TRX 90 , Jakaś Yamaha , lub również bezawaryjne Koreańskie KYMCO ) Odradzam kupna Chińszczyzny.One się psują i nie mają siły jeździć. A z Jakiegoś Japońca (YAMAHA ,HONDA ) będziesz zadowolony.
(czyli : kingwayów , masterów , Bashanów i innych) Gwarancja nic nie daje.Wszystko psuję się po miesiącu a elektryka już po tygodniu. A Dealer mówi ,że gwarancja nie obejmuje części ,które się zużywają i nic nie naprawi.
Lepiej trochę dołożyć i kupić porządną używkę np. ( Honda TRX 90 , Jakaś Yamaha , lub również bezawaryjne Koreańskie KYMCO ) Odradzam kupna Chińszczyzny.One się psują i nie mają siły jeździć. A z Jakiegoś Japońca (YAMAHA ,HONDA ) będziesz zadowolony.
[size=75]QUAD Jest Bogiem | OFFROAD Nałogiem |CROSS Zabawą | SKUTER Podstawą|
SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]
SPRZEDAM CPI GTR 2005r. 694-378-108 OKAZJA![/size]
- Grzesiek G
- prezziguzzi
- Kontakt:
oj ludzie ludzie.... jak może dziecko jeździć na 150 MAX... przecież to jest takie wolne, że ono nawet nieodczuje przeciążeń czy przyspieszenie...ja osobiście mam 13 lat (rocznikowo 14) i jeżdzę z tatą na quadzie i obydwoje mam yamahy grizzly 700 fi...xD jeżeli chcecie koniecznie już jakiegoś quada o tak małej pojemności to proponuję wybrać coś z oferty yamahy lub polarisa...:D
POLECAM BĘDZIECIE NAPRAWDĘ ZADOWOLENI...
ps. Czemu mój GPS Garmina jest tak niedokładny, że pokazuje, że jadę obok drogi a nie na niej....:/:(
POLECAM BĘDZIECIE NAPRAWDĘ ZADOWOLENI...
ps. Czemu mój GPS Garmina jest tak niedokładny, że pokazuje, że jadę obok drogi a nie na niej....:/:(
LordBlood
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Witaj kolego LordBlood
Dobry zwyczaj na tym forum i nie tylko ,nakazuje się przywitać a pózniej zabierać głos w innych sprawach.
Zapraszam do powitalni i sugeruję abyś zabierał głos w wątkach w których masz coś do powiedzenia.(prześledziłem wszystkie 7)
Moderator forum
ITAL
Dobry zwyczaj na tym forum i nie tylko ,nakazuje się przywitać a pózniej zabierać głos w innych sprawach.
Zapraszam do powitalni i sugeruję abyś zabierał głos w wątkach w których masz coś do powiedzenia.(prześledziłem wszystkie 7)
Moderator forum
ITAL
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
o Boże... żal niektórych ludzi... myślisz że jak tatuś ma kase i kupił ci grizzliego to ktoś kupi synowi 12 letniemu w dodatku siedemsteke i puści go w teren.. jazda na quadzie ma być przyjemnościa... a nie strachem dla rodziców czy dziecko wróci całe do domu... poza tym żeby wsiąsć na 700 to trzeba mieć troche doświadczenia albo zdrowego rozsądku....najlepiej zaczynać od mniejszych pojemności,... szczególnie w takm wieku
(nie)Tylko 4 koła:D:D:D