Quad 110cm3 chińczyk problem z odpaleniem!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Moderator już się za to bierzePIOTR_15 napisał..
KIEDY SIĘ JAKIŚ MODERATOR ZA TO WEŹMIE I ZROBI CO TRZEBA!!!!!

Koniec offtopu, jeżeli będzie tak dalej temat pójdzie do kasacji.
Swoją drogą piotrek masz strasznie ciemną tą świece, nie masz za bogatej mieszanki ? Czy to zdjęcie tak ściemniło?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
-
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Sprawdziłeś gaźnik itd to co Ci mówiłem? Nie pomogło?
Tzn, że masz tak bogatą mieszankę, że Ci zalewa quada i musiał byś wyregulować gaźnik.
Tzn, że masz tak bogatą mieszankę, że Ci zalewa quada i musiał byś wyregulować gaźnik.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
Ruszko zdjęcie jest liche
Ja to odbieram jak byś nie wiedział do czego służy ta dzwigienka i co to jest, mylę się czy nie.
Odpowiedz na moje pytania, bo inaczej Ci nie pomogę!!!
jeżeli masz taką świece jak na zdjęciu to musiałeś rozwiercić otwór na większy i nagwintować TAK CZY NIE bo to cholernie ważne, oryginalna ma chyba coś koło 8mm grubości a ta na zdjęciu 10mm."SibMajster"
tak mam taką świece jak na zdjęciu
"SibMajster"
dźwigiena przy gaźniku to jest ssanie
Ja to odbieram jak byś nie wiedział do czego służy ta dzwigienka i co to jest, mylę się czy nie.
Odpowiedz na moje pytania, bo inaczej Ci nie pomogę!!!
-
wiesz chociaż w którą stronę się wyłącza a w którą wyłącza, przy takiej pogodzie jaka jest teraz bez ssania Ci nie zapali, nie odpowiedziałeś mi jeszcze na temat świecy, zaczyna już mnie to męczyć!!
zdaje się że temat dotyczy nie odpalającego quada, a cytat u góry mówi inaczej, zdecyduj się w końcu, jak dla mnie temat KOOOOSZ!!!!"SibMajster"
tak wiem ta dźwigienka to ssanie ale z tym ssanie jest tak że jak go włącze to quad ma problem z odpaleniem a jak go wyłące to nie ma