Mam problem z oglądaniem zdjęć na Quadziku. Wchodzę w dowolną galerię, pojawiają się miniaturki i klikam na jedną z nich. Wyskakuje mi okienko ze zdjęciem - i to jest OK. Ale jak zamknę okienko ze zdjęciem i przechodzę znowu do miniaturek to część jest widoczna a część nie.
Czy to jest normalne, czy może muszę coś ustawić w komputerze?
Problem z galeriami zdjęć na Quadziku
Problem z galeriami zdjęć na Quadziku
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(
-
Ja też tak czasem miałem, ale z tego co zauważyłem, po wejściu w galerię zdjęć wystarczy chwilkę poczekać aż pokażą się wszystkie miniaturki i dopiero wtedy klikać na nie myszką. Wtedy nie ma problemu, że części miniaturek nie widać...
A tak swoją drogą to macie naprawdę super zdjęcia na stronce. Oby tak dalej
A tak swoją drogą to macie naprawdę super zdjęcia na stronce. Oby tak dalej
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Quadowiec:) ma rację. Wystarczy chwilę poczekać, aż odświeżą się miniaturki. A szybkość odświeżania zależy oczywiście od szybkości Twojego połączenia z internetem.
Ale po wejściu w galerię zdjęć, nawet jak nie zdążą odświeżyć się wszystkie miniaturki zdjęć, wystarczy kliknąć na pierwszą miniaturkę zdjęcia i wyskoczy okienko z powiększonym zdjęcie i na górze pojawią się dwa przyciski:
<< previous - czyli poprzednie zdjęcie
next >> - czyli następne zdjęcie
Posługując się tymi przyciskami możesz obejrzeć wszystkie zdjęcia, z danej galerii, nawet jeżeli nie odświeżyły się wszystkie miniaturki zdjęć w tej galerii.
Ale po wejściu w galerię zdjęć, nawet jak nie zdążą odświeżyć się wszystkie miniaturki zdjęć, wystarczy kliknąć na pierwszą miniaturkę zdjęcia i wyskoczy okienko z powiększonym zdjęcie i na górze pojawią się dwa przyciski:
<< previous - czyli poprzednie zdjęcie
next >> - czyli następne zdjęcie
Posługując się tymi przyciskami możesz obejrzeć wszystkie zdjęcia, z danej galerii, nawet jeżeli nie odświeżyły się wszystkie miniaturki zdjęć w tej galerii.