Problem z galeriami zdjęć na Quadziku

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Jojo

Problem z galeriami zdjęć na Quadziku

Post autor: Jojo » śr 07 wrz, 2005

Mam problem z oglądaniem zdjęć na Quadziku. Wchodzę w dowolną galerię, pojawiają się miniaturki i klikam na jedną z nich. Wyskakuje mi okienko ze zdjęciem - i to jest OK. Ale jak zamknę okienko ze zdjęciem i przechodzę znowu do miniaturek to część jest widoczna a część nie.

Czy to jest normalne, czy może muszę coś ustawić w komputerze?
Tak bardzo bym chciał mieć quada, ale niestety brak kasy :(

Quadowiec:)

Post autor: Quadowiec:) » śr 07 wrz, 2005

Ja też tak czasem miałem, ale z tego co zauważyłem, po wejściu w galerię zdjęć wystarczy chwilkę poczekać aż pokażą się wszystkie miniaturki i dopiero wtedy klikać na nie myszką. Wtedy nie ma problemu, że części miniaturek nie widać...

A tak swoją drogą to macie naprawdę super zdjęcia na stronce. Oby tak dalej :)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 07 wrz, 2005

Quadowiec:) ma rację. Wystarczy chwilę poczekać, aż odświeżą się miniaturki. A szybkość odświeżania zależy oczywiście od szybkości Twojego połączenia z internetem.

Ale po wejściu w galerię zdjęć, nawet jak nie zdążą odświeżyć się wszystkie miniaturki zdjęć, wystarczy kliknąć na pierwszą miniaturkę zdjęcia i wyskoczy okienko z powiększonym zdjęcie i na górze pojawią się dwa przyciski:
<< previous - czyli poprzednie zdjęcie
next >> - czyli następne zdjęcie

Posługując się tymi przyciskami możesz obejrzeć wszystkie zdjęcia, z danej galerii, nawet jeżeli nie odświeżyły się wszystkie miniaturki zdjęć w tej galerii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”