No to zaczynamy...
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: No to zaczynamy...
Witam i ja!
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Powitać was
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Witam Wszystkich!
Mam 28 lat, mieszkam w Bytowie na Kaszubach. Miesiąc temu nabyłem pierwszego Quada Lucky Stara 300 quad chodził mi po głowie już dobrych kilku lat. Kiedyś dużo jeździłem na motorach no i w końcu przyszedł czas na cztery koła. Poza off road-em interesuje się sportami siłowymi i car audio.
pozdrawiam Leszek
Mam 28 lat, mieszkam w Bytowie na Kaszubach. Miesiąc temu nabyłem pierwszego Quada Lucky Stara 300 quad chodził mi po głowie już dobrych kilku lat. Kiedyś dużo jeździłem na motorach no i w końcu przyszedł czas na cztery koła. Poza off road-em interesuje się sportami siłowymi i car audio.
pozdrawiam Leszek
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Powitać
Ah Kaszuby fajne tereny tam są
Ah Kaszuby fajne tereny tam są
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
również witam Was
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
-
- Quad:: eglmotor 250
- Imię: Paweł
Witam ! Wszystkich ! Jestem nowy na tym forum . Jezdze quadem ulicznym 250 eglmotor . I tak jak wszystkie chińskie quady i ten nie jest bez wad . Uzywam go tylko rekreacyjnie , dojazd do pracy czy przejazdzki z dzieckiem po mieście . Na kołach 14 calowych i profilu opony 30 , nie da sie w teren .
Witam ! Mam na imię Bartek , jestem z Głogowa woj. Dolnośląskie i właśnie sprawiłem sobie na 30-ste urodziny nową zabawkę CF MOTO X8. Jest to mój pierwszy quad , wcześniej jeździłem trochę okazjonalnie na pożyczonych, no i od kilku lat motocyklami różnej maści.
Powitać. Ładny prezent
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam wszystkich lepiej póżniej nisz w cale mam na imię Artek pochodzę z Kielc stukneło już 46 wiosenek pisałem trochę na tamtej stronie ale od jakiegoś czasu postanowiłem dołączyć do was . Chciałbym w szczególności pozdrowić Andrzeja , Daniela bo miałem okazje ich poznać . Nara