10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: 10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
Mt rally zapowiada sie rekordowo w klasie quad bedzie walka do samego końca
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
No ciekawie będzie dziś przyszły mi gadżety RB i METRO i teraz się zacznie dopiero montaż i podłączenie i ciekawe czy czegoś na spalę przy podłączaniu bo trochę tych kabelków przy METRO jest i przypuszczam iż połowa nie potrzebna
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Cudów nie ma, musisz sobie poradzić. Ważne żebyś to mądrze i z głową połączył. Pamiętaj, że wszystko musi być wodoszczelne......inaczej może Cię spotkać przykrość na 242 kratce jak przestanie Ci coś przewijać, mierzyć itd....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Nie żałuj bezpieczników do każdej rzeczy osobno. Podłącz metromierz bezpośrednio (bez stacyjki, odłączany jakimś przełącznikiem). Jak staniesz bo coś będziesz robił i wyłączysz stacyjkę, może się skasować odczyt metromierza, który może okaać się bezcenny jak nie zapamiętasz.... chyba, że ma pamięć ostatniego odczytu.....???
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
No właśnie mam takie odczucie, że wręcz przeciwnie. Ile będzie w poszczególnych klasach? Kilka, max kilkanaście....Mt rally zapowiada sie rekordowo w klasie quad
W czasach świetności GER było ich kilkadziesiąt.
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
BuBu a co sie dziwic - w tej samym czasie jest kilka imprez i stad nastapi podzielenie
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
1 lutego prawdopodobnie będzie pierwsza aktualizacja na stronie mt listy zapisanych. Zobaczymy kto tam się pojawi
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
uwierzcie mi, że będzie z kim się ścigać
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Ja w takim razie już się nie mogę doczekać Cała śmietanka najlepszych polskich quadowców w jednym miejscu Oj będzie grubo, szkoda tylko, że jadę w roli widza
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
wiem, że na liście jest już ponad 20 nazwisk w quadach , potwierdzonych - a jeszcze paru osób brakuje, wiem o jednej osobie z naszego forum, że się wybiera (ale siedzi cicho??) i paru stałych bywalców też brakuje jak grześki (marteny), rozwada też ni ma ??
dodając obcych i zagranicznych gości - hmmm - pęknie - pewnie pęknie 40 ???
ps Ikar dopisać ?
kiedy jak nie teraz ?
dodając obcych i zagranicznych gości - hmmm - pęknie - pewnie pęknie 40 ???
ps Ikar dopisać ?
kiedy jak nie teraz ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl