10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: 10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
Za nocleg dziś zapłaciłem, bo bo na tyle mi jeszcze limitu starczyło
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
DIABLO_W - poza tym, dobrze by było jakbyś zapoznał się z regulaminem na stronie
http://mtrally.pl/wp-content/blogs.dir/4/files/2010/12/Regulamin-MTR2013-ver-3.pdf
http://mtrally.pl/wp-content/blogs.dir/4/files/2010/12/Regulamin-MTR2013-ver-3.pdf
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Szukaj w Google: AAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAA czyli nic nie muszę brać prawie bo kolega LEJEK praktycznie wszystko będzie miał
Ja kaca nie miewam ,więc nie będzie z tym problemu
Jak się wszystko uda to dobrej księżycówki wam przywiozę
PS. dajcie namiary na ten nocleg to ja też sobie już go zaklepie
Ja kaca nie miewam ,więc nie będzie z tym problemu
Jak się wszystko uda to dobrej księżycówki wam przywiozę
PS. dajcie namiary na ten nocleg to ja też sobie już go zaklepie
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Diablo,
http://mtrally.pl/blog/2013/01/22/mt-ra ... terowanie/
Pingwin, czyżbym coś spierniczył.... ?
http://mtrally.pl/blog/2013/01/22/mt-ra ... terowanie/
Pingwin, czyżbym coś spierniczył.... ?
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Wklepywanie azymutu
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
BuBu dzięki będę ćwiczył
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- LEJEK
Zapragnij komuś pomóc podnieść się z ziemi, to potem musisz go zanieść na plecach do szpitala..........
Właśnie liczyłem na to, że jak Wam napiszę listę, to wszystko za mnie weźmiecie... a ja będę chodził i pożyczał .........!!!
Właśnie liczyłem na to, że jak Wam napiszę listę, to wszystko za mnie weźmiecie... a ja będę chodził i pożyczał .........!!!
Hello
Widze, że przygotowania idą pelną para a tu jeszcze 3 miesiace przed nami, sorry wami.
Niemniej jednak jako, że trudno bedzie mi sie tak po prostu rozstac z MT i nie widziec waszych zmagan postanowilem, że przyjada na 2-3 dni. Zabiore ze sobą też mój stół do masażu wiec po nocnych i dziennych odcinkach moge chętnym wymasować zbolałe mięśnie. Co prawda najfajniej masuje sie ladne dziewczyny ale dla uczestników MT zrobię wyjątek
Pozdro.
P.S. Chętnie zostałbym cale 5 dni ale mnie żona zapisala na przeprawowy puchar ATV... (calej nazwy nie wymieniam bo ich nie lubie) no i musze jechac w Bieszczady katowac sprzet w blocie.
Widze, że przygotowania idą pelną para a tu jeszcze 3 miesiace przed nami, sorry wami.
Niemniej jednak jako, że trudno bedzie mi sie tak po prostu rozstac z MT i nie widziec waszych zmagan postanowilem, że przyjada na 2-3 dni. Zabiore ze sobą też mój stół do masażu wiec po nocnych i dziennych odcinkach moge chętnym wymasować zbolałe mięśnie. Co prawda najfajniej masuje sie ladne dziewczyny ale dla uczestników MT zrobię wyjątek
Pozdro.
P.S. Chętnie zostałbym cale 5 dni ale mnie żona zapisala na przeprawowy puchar ATV... (calej nazwy nie wymieniam bo ich nie lubie) no i musze jechac w Bieszczady katowac sprzet w blocie.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Łukaszku drogi - wiem, że moje ciałko nie jest ponętne ale zapisuje się pierwszy w kolejkę
Łapy jednak precz od mojej małżonki co by Ci się masaże nie pomyliły
Fajnie, że wpadniesz
Z nowości to moja żonka zakomunikowała rano, że zgodnie z umową (yyyy ????? jaką umową ?) wzieła sobie urlop i jedzie ze mną na rajd i namówiła dzisiaj młodego i jedziemy całą familiją. Teraz to dopiero będę miał ciśnienie na rajdzie bo jak to dać ciała przed rodziną
Jedziemy z przyczepką campingową
Łapy jednak precz od mojej małżonki co by Ci się masaże nie pomyliły
Fajnie, że wpadniesz
Z nowości to moja żonka zakomunikowała rano, że zgodnie z umową (yyyy ????? jaką umową ?) wzieła sobie urlop i jedzie ze mną na rajd i namówiła dzisiaj młodego i jedziemy całą familiją. Teraz to dopiero będę miał ciśnienie na rajdzie bo jak to dać ciała przed rodziną
Jedziemy z przyczepką campingową
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
hmmm... muszę agregacik gdzieś zakupić bo zawsze był czyjś
podoba mi się ten kieszonkowy ale cena zabija
podoba mi się ten kieszonkowy ale cena zabija
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl