Wrocław poligon
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Wrocław poligon
ano, ano, było wesoło na tych oponach BH.... nie dość, że zawiecha tył kompletnie nie zgrana, przód za twardy, to jeszcze BH dołożyły się do tego, że był to jeden z moich najbardziej nie udanych wyjazdów. Ogólnie, całościowo wycieczka z nowymi ludźmi i w nowym terenie była jak najbardziej ok, ale indywidualnie przeżyłem małą potyczkę z własnym Quadem...........
Woczek, widziałeś mój obrót.... prawda?? Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że stało się to po odpuszczeniu gazu........ o ułamek sekundy za późno dodałem ponownie i już jechałem w przeciwnym kierunku..... mogło być bardzo źle.
Przy kolejnej próbie obrócenia dodawałem gazu, to było trochę lepiej, ale i tak ledwo udawało się go wyprowadzić..... latał jak chciał..... trzeba było na zmianę gazem, kierką, a i tak wyciągało mnie za każdym razem na zewnętrzną bokiem, nawet dobrze złamać go nie mogłem bo sunął prosto do rowu...... chłopaki latali na asfaltach powyżej 100 km/h, a ja s***** w gacie........
BH - na śnieg - nie polecam! - stanowczo !! Stwierdzam, że są bardzo niebezpieczne.......
Woczek, widziałeś mój obrót.... prawda?? Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że stało się to po odpuszczeniu gazu........ o ułamek sekundy za późno dodałem ponownie i już jechałem w przeciwnym kierunku..... mogło być bardzo źle.
Przy kolejnej próbie obrócenia dodawałem gazu, to było trochę lepiej, ale i tak ledwo udawało się go wyprowadzić..... latał jak chciał..... trzeba było na zmianę gazem, kierką, a i tak wyciągało mnie za każdym razem na zewnętrzną bokiem, nawet dobrze złamać go nie mogłem bo sunął prosto do rowu...... chłopaki latali na asfaltach powyżej 100 km/h, a ja s***** w gacie........
BH - na śnieg - nie polecam! - stanowczo !! Stwierdzam, że są bardzo niebezpieczne.......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
Pingwin Legnica pisze:Melduję się
Odmaszerować !
ja byłem w domu ok. 20,30. cały i zdrowy... na szczęście. Wisz co Daniel, według zapisanego śladu zrobiliśmy ok.120 km....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
a my wyruszylismy z kostomłotów i dotarlismy prawie do Rzeczki, zabrakło nam pare kilometrów, musielismy zjechać na tankowanie, w miedzy czasie polne bistro...trasa wszechstronna, troche podjazdów, troche rowów, przeprawa przez rzeke, ogólnie ok...wszyscy dotarli cało bez wiekszych szkód...niebawem film
- LEJEK
no to czekam na ten film z twojej nowej kamerki... ciekawy jestem Kuba jak to działa...??
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yq-Wlx2_4OA[/youtube]
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
DOBRE..... NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WERSJI PEŁNOMETRAŻOWEJ......
Widzę Tomciu , że szczyt nie zdobyty no na poligonie też pod górę było lód za cienki;-)
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AvZFpLAe7Xg[/youtube]
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
fajny filmik Puniek. Ściągnę go sobie na kompa.
Widzę Radziu, że też bardzo dobrze się bawiliście..... !!!!!!!!!!!
Widzę Radziu, że też bardzo dobrze się bawiliście..... !!!!!!!!!!!
Witaj Tomek
nie tak dobrze jak Wy, tylko do zajechania wyciągarki...
nie tak dobrze jak Wy, tylko do zajechania wyciągarki...