Wrocław poligon
-
- Quad:: Kymco MXU500i IRS
- Imię: Tomasz
Re: Wrocław poligon
Witam Kolegów
Jestem nowy i z chęcią wybrał bym się z wami na jakiś wypadzik jesli dotrzymam wam Zawodowcom kroku. Na początek jedna muszę zacząc od zakupu kasku ubrania itp.
Proszę napiszcie gdzie we Wrocku najlepiej takie zakupy zrobić?
Pozdrawiam Tomek
Jestem nowy i z chęcią wybrał bym się z wami na jakiś wypadzik jesli dotrzymam wam Zawodowcom kroku. Na początek jedna muszę zacząc od zakupu kasku ubrania itp.
Proszę napiszcie gdzie we Wrocku najlepiej takie zakupy zrobić?
Pozdrawiam Tomek
Witam Panowie jak tam wyprawa? Spotkaliscie się z Pingwinem czy nie udało się? Napiszcie coś na temat tej wyprawy a nie tak trzymacie w napięciu.
Kolego możesz dostać wszystko w enduromani.
Kolego możesz dostać wszystko w enduromani.
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Oni dzisiaj jeżdżą i pewnie są jeszcze w trasie.ksemek pisze:Witam Panowie jak tam wyprawa? Spotkaliscie się z Pingwinem czy nie udało się? Napiszcie coś na temat tej wyprawy a nie tak trzymacie w napięciu.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Melduję się właśnie wygrzewam moje stare kości tak poszaegane przez mróz. Niestety Sleza nie zdobyta bo szczerze mowiac jazda przy minus 10 stopniach, po polach, polnymi drogami srednio nam się spodobała zrobimy to innym razem jak snieg ustapi trochę. Ogolnie polatalismy wokoło komina, bez celu. Nudno bylo jskos tak , ani blotka ani jakiś górek... Ogolnie rzecz biorąc nic ciekawego. Sa jednak wnioski : opona typu bh na sniegu to jakis dramat... alltraki bywaja pechowe bo nasz kolega znowu dzisiaj dwukrotnie kleil opony. Zilla rzadzi niepodzielnie. I tyle.. Nawet leśniczego nie spotkaliśmy , ognisko bylo fajne
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Pingwin to co za oponki polecasz na taką pogodę i takie warunki? Będzie jakąś relacja filmowa bądź fotograficzna?
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Święta prawda. Wczoraj wyskoczyłem na chwilkę i nie idzie jechać. Ja swoje a quad swoje - żyje sobie swoim własnym życiem....opona typu bh na sniegu to jakis dramat...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
yamaha na bh jedzie gdzie chce i nawet profi zawias jej nie pomoże dla mnie tylko i wyłącznie Zilla w rozmiarze od 26 cali ,
Ewentualnie alltrak jak nie zilla
Ewentualnie alltrak jak nie zilla
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Na szutrze przy sypkim i głębokim śniegu (zapięte 4x4) jeszcze jedzie koszmar zaczyna się na wyślizganym. Przez ten tydzień ma mróz trzymać, znajomy do LTZ załatwił sobie metalowe wkręty - 3 rzędy na tyle i 2 na przodzie Ciekawe jak będzie latać ...
Ozo Drapers Squad
Kolega Tomasz LEJEK, miał okazje dzisiaj na BH polatać sobie do tego stopnia, że na drodze polnej przy duzej prędkości obruciło mu quada w kółko.A alltrak no cóz, fajna opona ale jak ktos ma pecha to na 2 wyjazdy w sniegu 3 opony do domu wróciły ze sznurkami i to razy dwa na dziure.Zilla zdecydowanie na sniegu robi kawał dobrej roboty.
Pingwin Squad
Tomek wiem BH kiepsko się wgryza, Zilli nie kupie bo nie na mój typ terenu Dla mnie tylko AT
Ozo Drapers Squad