10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Re: 10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?
Szkoda...
Obawiam się, że w ten sam sposób podejdzie do sprawy wiele osób
Obawiam się, że w ten sam sposób podejdzie do sprawy wiele osób
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
jak zawsze - CCC a inaczej jest lipa, tylko szkoda ze taka impra moze ucierpiec
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
ZONEparts.pl
ile było km w tamtym roku na mt rally?
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jak dobrze psmietam 100x2 to noc i 170x2 dzien plus ostatni chyba 100
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
niecale 750
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
ZONEparts.pl
ZONEparts.pl
Gonsso, o jakich imprezach CC piszesz? Chodzi Ci o mistrzostwa polski? Ogólnie, to w zeszłym roku płaciliśmy chyba 1500 za wpisowe?
czyli kosz 1 przejechanego km to jakies 2.1 zł
generalnie nawet przy większym wpisowym kalkulacja wygląda dobrze
jeśli chodzi o mnie to w tym roku niestety nie będę mógł uczestniczyc w kilku zawodach, więc na te jadę
generalnie nawet przy większym wpisowym kalkulacja wygląda dobrze
jeśli chodzi o mnie to w tym roku niestety nie będę mógł uczestniczyc w kilku zawodach, więc na te jadę
Ja nie wiem o jakie CC chodzi wie to chyba moja druga polowa bo to ona wymyslila sobie nowe wyzwania. Mnie jedynie pozostaje rozebrac wszystko co bylo przygotowane na rajdy terenowe i przygotowac sprzęt pod CC. Wygląda to tak, że Kinia po prostu lubi jezdzic w różnych zawodach ale w rajdach terenowych trzeba do tego jeszcze umieć nawigowac, a tego nie lubi, nie umie i nie ma zamiaru sie uczyc. Ja do CC sie nie nadaje bo trochę za gruby jestem, nie mam kondycji i cierpię na chroniczny ból kciuka a do tego uważam jazde po pentli za nudy. Sam na MT nie pojade bo nie od teraz wiadomo, że to Kinga ciąga mnie na przeróżne zawody i jej milosc do quadów jest dużo większa niz moja. Zawsze lubiłem natomiast jazdę na quadzie i zwiedzanie na quadzie niedostępnych miejsc, w naszym kraju gdzie zawiść i ekoterroryzm mają sie dobrze nie ma możliwości na bezstresowe czerpanie przyjemnosci z jazdy. Rozwazalem nawet sprzedaz gada bo co ja mam z nim teraz robić? ale mysle ze zrealizuje sie w wyjazdach typu pingwiniego. Pojechal bym gdzies chetnie z nimi ale nie mam Hondy a boję sie ze jak Can-Am by sie posypał to by krzywo patrzyliRozwad pisze:Gonsso, o jakich imprezach CC piszesz? Chodzi Ci o mistrzostwa polski? Ogólnie, to w zeszłym roku płaciliśmy chyba 1500 za wpisowe?
Myślałem też o motolotni ale mnie Mayerx smiechem zabił i poddał w wątpliwośc czy to sie ze mna uniesie w przestworza.
Ostatnio zmieniony pn 07 sty, 2013 przez gonsso, łącznie zmieniany 1 raz.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
A w moim teamie z powrotem wrócił temat iż może jednak pojedziemy na MT
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
gonsso a możne po co CI silniki, spróbuj BASE jumping albo lepiej Wingsuit flying będziesz "wolny" jak ptak