Adrenaliny nigdy dosyć
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Jak masz prace w której siedzisz cały dzień, po powrocie do domu jest 1500 spraw do załatwienia, zabrać rodzinke na basen, jeziorko, ogarnąć dom, umyć samochód i w między czasie wygospodarować jeden dzień na pojeżdzenie na quadzie to masz adrenalinke co by się wyrobić
... inne hobby to tylko wymówka :)
...miliard...
Do mycia są myjnie lub ręce... A ja tam lubię
1500 spraw do załatwienia - potwierdzam - tak jest.... domin11 i Arecki = proszę tych Panów zbanować - bo piszą pier******** a dziećmi sie nie zajmują...
Ja potwierdzę kiedy , a kolega również....?
Ale dzieciątko najważniejsze = warto poczekać i krzty czasu odnaleźć.....
Do mycia są myjnie lub ręce... A ja tam lubię
1500 spraw do załatwienia - potwierdzam - tak jest.... domin11 i Arecki = proszę tych Panów zbanować - bo piszą pier******** a dziećmi sie nie zajmują...
Ja potwierdzę kiedy , a kolega również....?
Ale dzieciątko najważniejsze = warto poczekać i krzty czasu odnaleźć.....
.:GALEON:.
Hmm narodziny bliźniaków To jest adrenalina
Po tym niezły odjazd jest jak się zaczynają wydzierac na maxa na raz Ogólnie bliźniaki to niezły odjazd jest, no przynajmniej pierwsze 2 m-ce bo potem podobno się uspokaja hehe
Jazda na trapezie na omedze ze świadomością, że wszyscy twoi rywale wyłożyli się na górnej bojce a Ciebie to właśnie czeka
No i oczywiście motocykl tyle, że nie tak szybki jak ten Krzyśka Ogólnie motocykli się boję co nie znaczy, że mam nie jeździć
Jednak najwięcej adrenaliny wywołuje rywalizacja.
U mnie najlepiej jak jest to bezpośrednia rywalizacja na torze czy na prostej ramie w ramie. Czasem organizujemy sobie takie spotkania z profesjonalnym pomiarem czasu na lotnisku w Modlinie Ale lubię również powalczyc i pobiegać na boisku za piłką
Po tym niezły odjazd jest jak się zaczynają wydzierac na maxa na raz Ogólnie bliźniaki to niezły odjazd jest, no przynajmniej pierwsze 2 m-ce bo potem podobno się uspokaja hehe
Jazda na trapezie na omedze ze świadomością, że wszyscy twoi rywale wyłożyli się na górnej bojce a Ciebie to właśnie czeka
No i oczywiście motocykl tyle, że nie tak szybki jak ten Krzyśka Ogólnie motocykli się boję co nie znaczy, że mam nie jeździć
Jednak najwięcej adrenaliny wywołuje rywalizacja.
U mnie najlepiej jak jest to bezpośrednia rywalizacja na torze czy na prostej ramie w ramie. Czasem organizujemy sobie takie spotkania z profesjonalnym pomiarem czasu na lotnisku w Modlinie Ale lubię również powalczyc i pobiegać na boisku za piłką