Adrenaliny nigdy dosyć
- Krzysztof Wronowski
Adrenaliny nigdy dosyć
Kiedy znudzi Ci się życie i zapragniesz naprawdę mocnych wrażeń sięgasz po...
...właśnie po co ... jednych coś wciąga inni niestety zaczynają coś wciągać , stąd najprostrza droga do kłopotów.
Naukowcy już dawno stwierdzili , że najsilniejszym narkotykiem od którego nie sposób się uwolnić a który jednocześnie jest całkowicie naturalny i nieszkodliwy jest ... adrenalina. Tylko jak ją wyzwolić - nie jest to takie proste?
Napiszcie proszę jak udaje się Wam wyzwolić adenalinę w waszych organizmach, co Was nakręca i pozwala cieszyć się życiem.
Jeden z moich sposobów:
...właśnie po co ... jednych coś wciąga inni niestety zaczynają coś wciągać , stąd najprostrza droga do kłopotów.
Naukowcy już dawno stwierdzili , że najsilniejszym narkotykiem od którego nie sposób się uwolnić a który jednocześnie jest całkowicie naturalny i nieszkodliwy jest ... adrenalina. Tylko jak ją wyzwolić - nie jest to takie proste?
Napiszcie proszę jak udaje się Wam wyzwolić adenalinę w waszych organizmach, co Was nakręca i pozwala cieszyć się życiem.
Jeden z moich sposobów:
3fun - bo quady są naszą pasją
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
fajne suzuki...moim sposobem hm...^^ jazda quadem po hopkach;] i wyskoki duze;D ale po hopkach zupelnie nie znanych- nowych - jakie sie nawina;]
ps.balbym sie na takim potworze jezdzic - ile to ma do 100km/h?
ps.balbym sie na takim potworze jezdzic - ile to ma do 100km/h?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Moja recepta na "to coś co potrafi kręgosłup złamać" - wyzwalając adrenalinę pozytywną:
1. Szybowiec po udanej pętli i w locie nurkowym "rozkręcony" do ok. 350 km/h.... i po wyprostowaniu tuż nad ziemią, długi "kosiak" min. 2 m nad ziemią - niech nikt nie próbuje tego (nawet!) zanim sie nie wyszkoli w pilotażu...
Spadochronów z automatu nie lubię, bo... kilkanaście razy skoczyłem, ponieważ musiałem i mi sie nie spodobało.... A o tym pisać nie będę bo i adrenalinę mieli wszyscy zainteresowani... Bungy to pikuś...
2. Odczepiający się z braku sił, 3 palec jedynej uchwyconej dłoni - od uchwytu ścianki wisząc na pionowej 300m od ziemi skałce....
3. Jadąc przez nasz piękny kraj ciężarówką specjalistyczną (nie tzw. Tir'em) o napędzie 8x8 lub 10x8.... Holując naczepę o wadze 200 ton z "ponad gabarytem" długości 30m...
4. Ucząc się latania lat temu na lotnisku w Modlinie - poznałem myśliwce... I bez przygotowania bełt nie był zagrany. (Lot bojowy to start i na dopalaczach 3 min - i nad Toruniem kręcenie).
ps. Nadal się boję górskich stromych zboczy, choć nie raz wisiałem na linach...
Chociaż jestem pilotem, dalej "Dygam" siadając na skrzydle szybowca do skoku na "spadaku", chociaż spadałem na SP-5 i podobnych.... cykora mam jak diabli...
1. Szybowiec po udanej pętli i w locie nurkowym "rozkręcony" do ok. 350 km/h.... i po wyprostowaniu tuż nad ziemią, długi "kosiak" min. 2 m nad ziemią - niech nikt nie próbuje tego (nawet!) zanim sie nie wyszkoli w pilotażu...
Spadochronów z automatu nie lubię, bo... kilkanaście razy skoczyłem, ponieważ musiałem i mi sie nie spodobało.... A o tym pisać nie będę bo i adrenalinę mieli wszyscy zainteresowani... Bungy to pikuś...
2. Odczepiający się z braku sił, 3 palec jedynej uchwyconej dłoni - od uchwytu ścianki wisząc na pionowej 300m od ziemi skałce....
3. Jadąc przez nasz piękny kraj ciężarówką specjalistyczną (nie tzw. Tir'em) o napędzie 8x8 lub 10x8.... Holując naczepę o wadze 200 ton z "ponad gabarytem" długości 30m...
4. Ucząc się latania lat temu na lotnisku w Modlinie - poznałem myśliwce... I bez przygotowania bełt nie był zagrany. (Lot bojowy to start i na dopalaczach 3 min - i nad Toruniem kręcenie).
ps. Nadal się boję górskich stromych zboczy, choć nie raz wisiałem na linach...
Chociaż jestem pilotem, dalej "Dygam" siadając na skrzydle szybowca do skoku na "spadaku", chociaż spadałem na SP-5 i podobnych.... cykora mam jak diabli...
.:GALEON:.
Zapomniałem dodać iż, "życie mi się nie znudzi" tym bardziej po urodzeniu mojej żony potomstwa.
Wtedy ekstremum zmieni się na - "obsługę" zasr*** pupki malucha,
gonitwę z pieluchą, kremikiem, zasypką i buteleczką kaszki pod pachą, etc.
Reszty "nieszczęść" związanego z potomstwem nie przewiduję
Hehehe... a sie ubawiłem... fiuuuuu
Wtedy ekstremum zmieni się na - "obsługę" zasr*** pupki malucha,
gonitwę z pieluchą, kremikiem, zasypką i buteleczką kaszki pod pachą, etc.
Reszty "nieszczęść" związanego z potomstwem nie przewiduję
Hehehe... a sie ubawiłem... fiuuuuu
.:GALEON:.