Integracje międzu squadowe
- radzio
- Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
- Imię: RADEK.
Re: Integracje międzu squadowe
Jak ja bym był z daleka to pewnie też za każdym razem trasa by była dla mnie nowa ale nie jestem.
Co do awarii w terenie dla mnie to nie jest norma a mało nie jeżdzę.
Co do awarii w terenie dla mnie to nie jest norma a mało nie jeżdzę.
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Czytamy ze zrozumieniem napisałem że to nie norma ale zdarza się w zależności od stopnia trudności trasy.wacoQ pisze:Wydaję mi się że awarie w terenie to nie norma ani przypadek.
Z tego co piszesz, wynika że masz 13 lat i przechwalasz się że wszystko co masz i robisz jest lepsze od reszty. Wspaniałe, za każdym razem ciekawsze trasy, bez awaryjny sprzęt słowem tylko Dakar ci został Ogarnij się człowieku, quady to zabawa i dobre towarzystwo. Nie zależy nam na konkurowaniu w terenie tylko przygodzie i dobrej, przyprawionej humorem atmosferze a jak szukasz emocji w konkurowaniu z innymi jedź na zawody MT lub wspomniany Dakar....
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Spokojnie Panowie, znam Was wszystkich i wydaje mi się, że niepotrzebne emocje dały górę przed Świętami i w czasie Świąt... Wiem, że każdy przejedzony i nie do końca wyjeżdżony, bo przy karpiu i śledziku trzeba było siedzieć... Szkoda polemik w tym temacie... Spotkajcie się, albo i nie, pojeździjcie, albo i nie...
Póki co quadowa emeryturka :)
- radzio
- Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
- Imię: RADEK.
Napisałem ,że jak bym był z daleka to każda trasa w nowym miejscu była by dla mnie nieznana i ciekawa-i nic tu nie ma z przechwałek
Ty jesteś jak napisałeś z daleka i od niedawna jeżdzisz z TST więc trasy są dla ciebie za każdym razem nowe.
O konkurowaniu i emocjach w terenie nic nie pisałem
Więc kolego nie inputuj
Chodziło mi o to,że nie da się aby dwie grupy quadowe jeżdzące na tych samych terenach od kilku lat wymieniły się swoimi ścieżkami bo są takie same i tylko tyle.
Podkreślam to jeszcze raz nikogo nie miałem zamiaru urazić z TST pisząc o wymianie tras i częstych awariach.
Ty jesteś jak napisałeś z daleka i od niedawna jeżdzisz z TST więc trasy są dla ciebie za każdym razem nowe.
O konkurowaniu i emocjach w terenie nic nie pisałem
Więc kolego nie inputuj
Chodziło mi o to,że nie da się aby dwie grupy quadowe jeżdzące na tych samych terenach od kilku lat wymieniły się swoimi ścieżkami bo są takie same i tylko tyle.
Podkreślam to jeszcze raz nikogo nie miałem zamiaru urazić z TST pisząc o wymianie tras i częstych awariach.
Radziu ale nie chodzi przecież tylko o wymianę tracków, chodzi o wspólne poznanie się, czyli nas, ludzi którzy kochają quady, którzy razem dzielą tę pasję.
razem możemy pojeździć, często wypady są na mniej niż 5 quadów, często nie ma z kim jeździć, a tak jak się pozna nowe twarzy w realu to można się wymienić kontaktami, porobić jakieś ustawki, zaprosić kogoś na jakiś wyjazd.
Po prostu trzeba ustawić się na jakąś integrację
razem możemy pojeździć, często wypady są na mniej niż 5 quadów, często nie ma z kim jeździć, a tak jak się pozna nowe twarzy w realu to można się wymienić kontaktami, porobić jakieś ustawki, zaprosić kogoś na jakiś wyjazd.
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
i Misiek mądrze pisze !
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Są ludzie którzy to rozumieją, a są tacy do których to nie docieraMihau pisze:Radziu ale nie chodzi przecież tylko o wymianę tracków, chodzi o wspólne poznanie się, czyli nas, ludzi którzy kochają quady, którzy razem dzielą tę pasję.
dla mnie jak i większości ekipy wspólny wypad nawet już znanymi trasami a później jakieś kiełbonka z nad ognia i pogaduchy to odskocznia od codzienności i okazja do poznania nowych riderów. Dobra atmosfera to podstawa
Mihau
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
- PabloG700
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 EPS
- Imię: Paweł
Podpisuję się pod kolegą wyżej , czas poznać nowe twarze
- JAPE
- Quad:: Suzuku KQ 750AXI & KW miniTraper 70ccm
- Imię: KUba