Quad za 7000 - 8000 zł
-
- Quad:: Polaris 400/500
- Imię: Robert
Re: Quad do 8000zł
Dziękuję za odpowiedź. Myślę że między świętami będę u niego to zerknę za tą wtyczką ewentualnie zadzwonię jeszcze do tego znajomego mechanika z zakładu czy licznik był.
Bo rozumiem że bez licznika nie da się odpalić? a podobno quad był odpalony.
Pozdrawiam
I jeszcze raz dziękuję za informacje.
Bo rozumiem że bez licznika nie da się odpalić? a podobno quad był odpalony.
Pozdrawiam
I jeszcze raz dziękuję za informacje.
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
Z tego co wiem to sportsmany 400 mialy lampe centralna, a w niej licznik.
Liczniki to koszt od 450-1200zl, pasek 200-500, podest 100-300. Wszystko zalezy od tego jak upolujesz na alledrogo.
Duzo taniej wyjdzie cie zakup na ebay, zaplacenie paypal i poczekanie 2 tygodni.
Sprzeglo pierwsze w polsce 1200-2200zl, z ebay z wysylka 350zl
Amorki uzywane Sachs przod 350zł sztuka - Ebay 650 Fox nowe za 2
Mozna pisac tak w nieskonczonosc.
Jesli nie masz doswiadczenia w naprawianiu quadow polecilbym Ci z nim isc do mechanika, zaplacisz za robote ale bedziesz mial zrobione. Napisz skad jestes to pomoze kogos dobrego polecic.
Liczniki to koszt od 450-1200zl, pasek 200-500, podest 100-300. Wszystko zalezy od tego jak upolujesz na alledrogo.
Duzo taniej wyjdzie cie zakup na ebay, zaplacenie paypal i poczekanie 2 tygodni.
Sprzeglo pierwsze w polsce 1200-2200zl, z ebay z wysylka 350zl
Amorki uzywane Sachs przod 350zł sztuka - Ebay 650 Fox nowe za 2
Mozna pisac tak w nieskonczonosc.
Jesli nie masz doswiadczenia w naprawianiu quadow polecilbym Ci z nim isc do mechanika, zaplacisz za robote ale bedziesz mial zrobione. Napisz skad jestes to pomoze kogos dobrego polecic.
-
Ja jestem z Żywca do rudy śląskiej mam około 95km, na pewno przyda mi się ktoś kto jest uczciwy i ogarnia temat naprawy quadów w okolicy więc proszę o namiary jak ktoś ma.
Jestem już prawie zdecydowany na tego polariska.
Rozumiem że zakupy z ebay w stanach jakie są koszty transportu wtedy?
Jak się będzie nazywała przednia część tego quada co jej brakuje?
Jestem już prawie zdecydowany na tego polariska.
Rozumiem że zakupy z ebay w stanach jakie są koszty transportu wtedy?
Jak się będzie nazywała przednia część tego quada co jej brakuje?
- Chochol
- Kontakt:
W przypadku polarisa kazda czesc ma swoj numer katalogowy, czesc tych numerow sie pokrywa, np plastiki beda pasowac od 96 roku do 2006 Jedynie troche kosmetyka sie zmienila. Amorki przednie beda pasowac do Sportsmana z Scramblera i tak to leci.
Jesli to rocznik 2004 - to tu masz link do katalogu czesci: http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/2004-polaris-400-sportsman-a04ch42aa-ae-ag/o/m148330#sch313306
Mozesz tez spisac sobie nr Vin i po nim wszystko znajdziemy
Jesli to rocznik 2004 - to tu masz link do katalogu czesci: http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/2004-polaris-400-sportsman-a04ch42aa-ae-ag/o/m148330#sch313306
Mozesz tez spisac sobie nr Vin i po nim wszystko znajdziemy
-
Gdzie mam szukać numeru vin? zaraz po nowym roku będę u niego to bym spisał go.
Znasz może jakiś servis w mojej okolicy? albo może ty zajmujesz się naprawą?
Znasz może jakiś servis w mojej okolicy? albo może ty zajmujesz się naprawą?
- Chochol
- Kontakt:
Nie moge sie reklamowac co do numeru VIN, powinien byc widoczny po zdjeciu siedzenia.
W okolicy akumulatora
lub za prawym przednim kołem na dolnej czesci ramy
W okolicy akumulatora
lub za prawym przednim kołem na dolnej czesci ramy
dobry quad przeprawowy do 8000 tys
witam mam do dyspozycji 8000tys . chce zakupić quada do jazdy w ostrym terenie , po lesie , no i żeby miał homologacje . z góry dzięki za odpowiedzi Mirek
PS: żeby nie był jakiś stary
adminGrzegorz: Zgodnie z sugestią Chochola połączyłem Twój temat z istniejącym już tematem >> Quad do 8000. Zapoznaj się z nim od początku.
PS: żeby nie był jakiś stary
adminGrzegorz: Zgodnie z sugestią Chochola połączyłem Twój temat z istniejącym już tematem >> Quad do 8000. Zapoznaj się z nim od początku.
- Chochol
- Kontakt:
Re: dobry quad przeprawowy do 8000 tys
Proszę nie dubluj tematów - http://quadzik.pl/forum/quad-do-8000zl-t7101.html - tu masz lekturę
-
Jednak zdecydowałem się na tego polariska 400 niekompletnego, który podobno może być 500tką.
Quad zawieziony do zrobienia, do kolegi z forum Chochola z Rudy Śląskiej. Kupiony jednak za troszkę mniej mianowicie 5000zł mam nadzieję że remont zmieści się do 4000zł, bo to już i tak przekroczy założony budżet o 1000zł. Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolegę by jego wyliczenia okazały się zrobione na wyrost i coś zostanie na akcesoria oraz dobrą flaszkę po skończonej robocie.
EDIT 31.03.2013.
Quad odebrany parę dni temu po skompletowaniu i gruntownym remoncie u kolegi Chochola. I co mogę napisać, podjąłem dobrą decyzję że wybrałem tego polariska, sprzęt jest warty każdej złotówki. Poza tym kolega Chochol zrobił kawał dobrej roboty bo sprzęt wygląda jak nówka.
Polecam i pozdrawiam!
Quad zawieziony do zrobienia, do kolegi z forum Chochola z Rudy Śląskiej. Kupiony jednak za troszkę mniej mianowicie 5000zł mam nadzieję że remont zmieści się do 4000zł, bo to już i tak przekroczy założony budżet o 1000zł. Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolegę by jego wyliczenia okazały się zrobione na wyrost i coś zostanie na akcesoria oraz dobrą flaszkę po skończonej robocie.
EDIT 31.03.2013.
Quad odebrany parę dni temu po skompletowaniu i gruntownym remoncie u kolegi Chochola. I co mogę napisać, podjąłem dobrą decyzję że wybrałem tego polariska, sprzęt jest warty każdej złotówki. Poza tym kolega Chochol zrobił kawał dobrej roboty bo sprzęt wygląda jak nówka.
Polecam i pozdrawiam!
quad do 8000 zl z homologacja
witam kolegow quadowcow chce zakupic quada przeprawowego po przejazdzek w srednim terenie nie do topienia,mam dylemat jaka moc 150,300,500 czy na wal czy lancuch jaka firma raczej hinczyka juz niechce , na poczatku myslalem nad 4x4 ale w tej kasie troche ciezko cos znalezc chcielbym z nowszych modeli quadow.Czy te waly sa ok czy lepiej na lancuch