Quad za 7000 - 8000 zł
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Porównanie paru quadów. Jaki wybrać.
Z tych wszystkich propozycji najlepszy będzie KFV360 tylko brak rejestracji reszta bardzo słaby sprzęt
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Zakup Quada - poradźcie
Witam
Mam mały dylemat dlatego chciałbym się Was poradzić.Zaczyna się dopiero moja przygoda z quadem.Mam zamiar taki nabyć.Do tej pory jeździłem jednośladami.Naczytałem się trochę o quadach.Co możecie powiedzieć mi o tym quadzie?
Mam zamiar coś takiego nabyć.Czy dla początkujących będzie to odpowiedni model?
Pozdr
Marcin
Mam mały dylemat dlatego chciałbym się Was poradzić.Zaczyna się dopiero moja przygoda z quadem.Mam zamiar taki nabyć.Do tej pory jeździłem jednośladami.Naczytałem się trochę o quadach.Co możecie powiedzieć mi o tym quadzie?
Mam zamiar coś takiego nabyć.Czy dla początkujących będzie to odpowiedni model?
Pozdr
Marcin
Ostatnio zmieniony wt 02 gru, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przesunięty
Powód: Przesunięty
- DKfan
Re: Quad za 7000 - 8000 zł
Patrząc po zdjęciach jest fajnie poprzerabiany ale to wszystko, ogólnie quad jest mały i słaby. Co więcej nowy Bashan kosztuje 6000-6500 a w tego trzeba jeszcze zainwestować w zmianę felg i opon. Więc tak około kolejny 1000 zł.
Jeżeli chcesz się pobawić w jazdę ośką, po lesie, szutrach , jakimś torze kup coś co będzie miało trochę większą moc, będzie mniej awaryjne i troszkę większe.
Zainteresuj sie Kawasaki Kfx400 lub Suzuki Ltz 400 (ten sam quad sprzedawany pod 2 markami)
Yamaha Raptor 350
Czy Polarisem Predatorem 500
Każdy z tych sprzetów miażdzy osiągami i jakościa wykonania tego Bashana a jak widać ceną jakoś nie odbiega.
Jeżeli chcesz się pobawić w jazdę ośką, po lesie, szutrach , jakimś torze kup coś co będzie miało trochę większą moc, będzie mniej awaryjne i troszkę większe.
Zainteresuj sie Kawasaki Kfx400 lub Suzuki Ltz 400 (ten sam quad sprzedawany pod 2 markami)
Yamaha Raptor 350
Czy Polarisem Predatorem 500
Każdy z tych sprzetów miażdzy osiągami i jakościa wykonania tego Bashana a jak widać ceną jakoś nie odbiega.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Używany quad do 7500 zł
Witam! Zastanawiam się nad pierwszym quadem, budżet będzie chyba do 7500zł choć i tak to dla mnie dużo, szukam quada używanego, minimum 250 pojemności, firmowy najlepiej. Mam 180 cm wzrostu. Zastanawiałem się między innymi nad: Access SP 250S albo Odes 400 4x4.
Czekam na wasze rady i propozycje.
Pozdrawiam!
Kamil.
Pozdrawiam!
Kamil.
Kadek - mam do sprzedaży cf moto 300. Cena troszkę wieksza od podanej przez Ciebie. Jestem z Twoich okolic. Napisałem ci na PW.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: Używany quad do 7500 zł
Kadek bież accessa 250 /300 za przyzwoitego dasz 5-6 tys rynek części nie ograniczony ceny części o niebo niższe niż np .honda ,suzuki czy yamaha każdy jeden w zasadzie zarejestrowany i to na 2 os pojeździsz nabierzesz wprawy i odruchów a jak już sie wprawisz i po czasie zacznie brakować ci mocy to za nie wielkie pieniądze w porównaniu jak bys miał kupić coś mocniejszego zrobisz sobie SWAP i będziesz miał więcej mocy niż Raptor 700 za którego musiał bys wywalić ze 14 tyś by był jeszcze zarejestrowany a najważniejsza rzecz to bezawaryjność :)jeśli jeszcze nie widziałeś jak chodzi taki access po Swapie to na Y/T jest sporo filmików pozdroKaDeK pisze:Witam! Zastanawiam się nad pierwszym quadem, budżet będzie chyba do 7500zł choć i tak to dla mnie dużo, szukam quada używanego, minimum 250 pojemności, firmowy najlepiej. Mam 180 cm wzrostu. Zastanawiałem się między innymi nad: Access SP 250S albo Odes 400 4x4.
Pozdrawiam!
Kamil.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
panowie był może ktoś oglądać lub zna tego quada http://olx.pl/oferta/quad-yamaha-kodiak-400-przeprawowy-zamienie-CID5-ID7lHin.html#03d7648a89
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Jako Nowy Forumowicz Witam Wszystkich bardzo Serdecznie. Śledzę ten post i mam podobny problem jak inni, co kupić do 8000zł? Jestem jeszcze nie doświadczonym "quadowcem" stąd też moja wizyta tutaj. Wzrost 165, waga 85kg. Obecnie szukam przeprawowca, bardziej do jazdy rekreacyjnej po lasach i drogach, odśnieżania zimą i podobnego typu zajęć. Z racji, że jestem z okolic Szczecina, interesowała mnie opinia Egla z Polic. Na forum nie ma za bardzo pozytywnych komentarzy, a jeżeli chodzi o np. Bashana 300 czy Farmera 250 tu również sporo jest negatywów, a rzekomy serwis odpuszczam. Zatem koledzy, co możecie zaproponować ciekawego do max 10000, z pługiem, wciągarką i uchwytem do przyczepki? Im więcej czytam, tym bardziej się zniechęcam... Pozdrawiam weekendowo i udanych wypraw. RS.
- DKfan
Za ok 10k możesz nabyć w dobrym stanie Linhaia 300 4x4 albo co trudniejsze Kawasaki kvf360, Suzuki Eiger 400 albo poszukać czegoś z napędem na 1 oś wtedy będziesz miał większe pole do popisu
M&M sQuad
M&M sQuad
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Dzięki DKfan za szybką odp. A co byś powiedział na tego Linhaia: http://otomoto.pl/linhai-300-4x4-raty-dostawa-kutno-M4226794.html
Do zimy mam czas, quadzik dotarty, 2k km zrobione. Szuka opinii o Linhai'ach i widzę, że są dobre, dostęp do części niezły i ogólnie wart swej ceny. To nie to samo co Bashan czy Farmer.
Męczy mnie jeszcze czy skrzynia automatyczna czy manualna?
Do zimy mam czas, quadzik dotarty, 2k km zrobione. Szuka opinii o Linhai'ach i widzę, że są dobre, dostęp do części niezły i ogólnie wart swej ceny. To nie to samo co Bashan czy Farmer.
Męczy mnie jeszcze czy skrzynia automatyczna czy manualna?