Projekt Grizzly 700 Xxc - polemiki
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Projekt Grizzly 700 Xxc
Tomek zostajesz jedynym mi znanym McGaiwerem quadowym
mam tylko małe pytanie :
Wysłany: Dzisiaj, o 02:12
Wysłany: Dzisiaj, o 02:59
Wysłany: Dzisiaj, o 03:12
Wysłany: Dzisiaj, o 04:26
spać nie możesz ?
zostaw te quady i zajmij się żoną w nocy bo poszuka sobie takiego co w nocy zamiast myśleć o quadach robi inne ale równie ciekawe rzeczy
PS. Kiedyś MaciekP, który zaraził mnie wieloma pasjami, napisał mi, że okres choinkowy ma już za sobą...
Wtedy nie bardzo wiedziałem o co mu chodzi...
Dzisiaj nie mam już bumpera z przodu ani z tyłu, nie wożę saperki, liny i innych gadzetów...
Mam tylko skrzyneczkę w której wożę powietrze i mini serwis, z którego nigdy jeszcze nie korzystałem i zastanawiam się nad jego pozbyciem się
mam tylko małe pytanie :
Wysłany: Dzisiaj, o 02:12
Wysłany: Dzisiaj, o 02:59
Wysłany: Dzisiaj, o 03:12
Wysłany: Dzisiaj, o 04:26
spać nie możesz ?
zostaw te quady i zajmij się żoną w nocy bo poszuka sobie takiego co w nocy zamiast myśleć o quadach robi inne ale równie ciekawe rzeczy
PS. Kiedyś MaciekP, który zaraził mnie wieloma pasjami, napisał mi, że okres choinkowy ma już za sobą...
Wtedy nie bardzo wiedziałem o co mu chodzi...
Dzisiaj nie mam już bumpera z przodu ani z tyłu, nie wożę saperki, liny i innych gadzetów...
Mam tylko skrzyneczkę w której wożę powietrze i mini serwis, z którego nigdy jeszcze nie korzystałem i zastanawiam się nad jego pozbyciem się
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
ok.... może masz rację.
Nie jestem gościem, który robi i lubi obwiesić się gadgetami. Robiłem wszystko po kolei, bo wszystkiego mi zabrakło podczas, kolejnej i kolejnej wyprawy... a potem nawet to używałem.... jednej rzeczy nie użyłem nigdy - łopatki, ale przyjdzie taki dzień....
Ja jestem trochę Chomik i lubię mieć wszystko swoje, nie latać, nie prosić się, nie pożyczać....... może to wygląda jak choinka, ale na razie tego nie zdejmę i koniec.....
A z tym spaniem to trochę mnie poniosło..... wróciłem późno z pracy, żona leży nie przytomna - chora. Zanim się z domem i dzieciakami ogarnąłem, potem wezwałem lekarza do domu, bo zonie się pogorszyło, przyjechał po 22.00, potem wiadomo do apteki, w aptece, jak zawsze ja mam pecha,pobliska apteka zamknięta, pojechałem do drugiej to komputer się zawiesił i stałem pod okienkiem 45 min..... jak wróciłem to była prawie północ, jeszcze z psem bo kwiczy...... k****.... w końcu siadłem przy grzanym piwku i kompie i tak mi zeszło......
bogaty dzień miałem wczoraj...
Nie jestem gościem, który robi i lubi obwiesić się gadgetami. Robiłem wszystko po kolei, bo wszystkiego mi zabrakło podczas, kolejnej i kolejnej wyprawy... a potem nawet to używałem.... jednej rzeczy nie użyłem nigdy - łopatki, ale przyjdzie taki dzień....
Ja jestem trochę Chomik i lubię mieć wszystko swoje, nie latać, nie prosić się, nie pożyczać....... może to wygląda jak choinka, ale na razie tego nie zdejmę i koniec.....
A z tym spaniem to trochę mnie poniosło..... wróciłem późno z pracy, żona leży nie przytomna - chora. Zanim się z domem i dzieciakami ogarnąłem, potem wezwałem lekarza do domu, bo zonie się pogorszyło, przyjechał po 22.00, potem wiadomo do apteki, w aptece, jak zawsze ja mam pecha,pobliska apteka zamknięta, pojechałem do drugiej to komputer się zawiesił i stałem pod okienkiem 45 min..... jak wróciłem to była prawie północ, jeszcze z psem bo kwiczy...... k****.... w końcu siadłem przy grzanym piwku i kompie i tak mi zeszło......
bogaty dzień miałem wczoraj...
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Ech, dobry jesteś, tylko choroba małżonki Cie tłumaczy. Jeszcze kiedys wozilem maczete mam gdzieś jeszcze w siekierkę, line 30 metrow, zblocze, ósemkę, piłę do drewna, saperke, podpałkę i... Jeszcze trochę innych bajerów. Jak do tego dodam xtry opony (bo takie sobie do g700 zakupilem a są to najcięższe gumy na rynku) plus dwa bumpery to wychodził niezly nadbagaż
Teraz okres choinkowy przerabiam w terenowce. Co tam dopiero wożę niepotrzebne graty !!!
Nie jedno mieszkanie mozna by bylo wyposażyć
Teraz okres choinkowy przerabiam w terenowce. Co tam dopiero wożę niepotrzebne graty !!!
Nie jedno mieszkanie mozna by bylo wyposażyć
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
.. . no tak, wszystko się przyda..... szkoda wyrzucić, leży z przyzwyczajenia i przyrosło.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Mnie też już coraz bardziej nosi żeby wywalić przedni bumper... "Na co dzień" potrzeba tylko kompresora i zestawu sznurów do łatania.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Czasem mam okazję polatać takim nie obciążonym oryginałem, jeszcze bez choinki...
ech jak wspaniale sie nim lata, taka lekkość w prowadzeniu i taki jakiś zwrotny
Bubu ile razy przydał Ci się bumper z przodu? Czy kiedy nim coś powalałeś nie było możliwości objechania ? i
ech jak wspaniale sie nim lata, taka lekkość w prowadzeniu i taki jakiś zwrotny
Bubu ile razy przydał Ci się bumper z przodu? Czy kiedy nim coś powalałeś nie było możliwości objechania ? i
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
BuBu pisze:Mnie też już coraz bardziej nosi żeby wywalić przedni bumper... "Na co dzień" potrzeba tylko kompresora i zestawu sznurów do łatania.
skoro Ty tak mówisz Bubu - jak Pingwin. to ja pewnie za rok do tych samych wniosków dojdę..... ale nie zapominaj o tej biednej sarence co ją trzasnąłeś......... z ostatnich wieści wiem, że niedawno skończyła rehabilitacje i ma się już prawie dobrze. Były złamane dwa żebra i przestawiony kręg lędźwiowy....
))))))))))))))))))))))))))
Ale powiedz Darku, jak można się wybrać bez: zestawu do naprawy opon, kompresora, podstawowych narzędzi, kilku śrubek i opasek,. To wszystko wożę w skrzynce + zestaw ubrania przeciwdeszczowego i mam prawie całą skrzynkę pełna...... zostaje miejsce na małą butelkę wody i kilka batonów.
Ja dosyć często jeżdżę sam dlatego mam tyle tego, bo muszę liczyć na siebie..... z reszta byłeś świadkiem mojej pierwszej ustawki, która w 99% dojdzie do skutku. Nie powiem ,nie raz się zastanawiałem co by tu odkręcić jak jadę w grupie, ale po prostu mi się nie chce, jak mam to za tydzień przykręcać z powrotem.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Bubu sarno-kiler ???
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
ano, ano....... kiler...... nikt się tego nie spodziewał, a taki porządny facet, kto by pomyślał..... pewnie sam nawet się nie spodziewał.....jak ją p...dolnał.
Jak jeżdżę z Bubu to zawsze z tyłu....
Jak jeżdżę z Bubu to zawsze z tyłu....
- LEJEK
z dwóch względów: jest za szybki, i jest kiler