10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?

Archiwum imprez sportowych takich jak: CC, QC, Enduro, maratony...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BuBu
Quad:: G700 XXc
Imię: Marcin

Re: 10-14 kwiecien 2013 MT RALLY Jedziecie ?

Post autor: BuBu » śr 12 gru, 2012

jest jeszcze wysokobudżetowy touratech jeżeli chodzi o przewijarkę
f2r kosztuje około 1300zł. Widziałem go też na maszynach które jadą w Dakarze. Raczej nie jest to produkt niskobudżetowy.
BuBu mam rozumiec ze 3 sztuki bede domawial dla Was?
Syciu, mam smutną informację. Nabyliśmy te 3 sztuki w Niemczech. :(

Awatar użytkownika
syciu
A.P.T. - ATV Poznań Team
Quad:: Renegade 800 XXC
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: syciu » śr 12 gru, 2012

Szkoda BuBu ze nic nie mowiles bysmy pogadali co z cena :(
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team

ZONEparts.pl

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » śr 12 gru, 2012

1. Pingwin
2. Gonsso
3. Syciu
4. Krystiano
5. Matik

a Kinia nie jedzie ?

z ciekawostek to wypasiony Rincon Tomaszka nie pojedzie na MT bo Tomkowi się nie chce latać tylu kilometrów... Czyżby obawiał się konfrontacji z seryjnymi Foczkami ???? Hmm ale chyba żadna tam nie jedzie ?

Mam nadzieję, że moim wpisem chłop się zawstydzi i zmieni zdanie...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

gonsso

Post autor: gonsso » śr 12 gru, 2012

Kinia??
No nie wiem??
To będzie przed wielkanocą wiec powinna w domu siedzieć i piec babki jajka gotować i takie tam a nie na rajdy.
He He He

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Imię: Andrzej

Post autor: DIABLO_W » śr 12 gru, 2012

Więc tak: poczyniłem już pewne kroki aby jechać na tą imprezę :) ale zawsze zostaje ale ;) kolega Pingwin zaproponował mi pomoc przy nauce azymutów itp: i ogólną pomoc techniczną za co mu bardzo dziękuję i nie omieszkam z niej skorzystać :) ale się rozpisałem do rzeczy z paroma pytankami do stałych bywalców :) impreza trwa 4 dni i każdego dnia mniej więcej ile jest do przejechania ? ile zapasu paliwa się zabiera prócz pełnego kotła ? czy spicie w hotelu czy namioty ? i może są jeszcze jakieś istotne sprawy co mi do głowy nie przyszły to napiszcie ;)
Dzięki z góry za wszelakie informacje :)
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN :) https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts

Awatar użytkownika
BuBu
Quad:: G700 XXc
Imię: Marcin

Post autor: BuBu » śr 12 gru, 2012

Pingwin Legnica pisze:
Czyżby obawiał się konfrontacji z seryjnymi Foczkami ???? Hmm ale chyba żadna tam nie jedzie ?
A ja byłem święcie przekonany, że ta przeróbka to głównie pod rajd.
Mam nadzieję, że moim wpisem chłop się zawstydzi i zmieni zdanie...
Nie no! Chyba jaja se robi? Toż te kilometry to największa radocha. Ja tam czuję się wtedy jak piesek który zerwał się z łańcucha. Biegam (jeżdżę znaczy) ile się da!

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » śr 12 gru, 2012

Andzrej - do przejechania w sumie ok 750 km, dzienne odcinki 150-170 km, nocne ok 100 km(2 szt) , na długie odcinki org zabiera nasze kanistry w punkt tankowania i na trasie sobie dolewamy , chyba, że masz zbiornik ze sobą i automatyczne przepompownie, na nocnych bez tankowania

nauczeni doświadczeniem zabieramy dodatkowo 5l na gada bo wszyscy pamiętają historię z MT series :)

śpimy w hotelu garnizownowym w bazie rajdu, każdy team sobie robi bazę a w niej dzieją się różne rzeczy, oj różne :) :)

z racji , że będziesz leciał na X8 a jest to mój ulubiony sprzęt - zapraszamy Cię do naszego namiotu, znajdziesz tutaj wszystko co będzie potrzebne - ale będziesz musiał się najpierw wkupić ;) ;) ;)

żarcie mamy w cenie ale grile i tak zabieramy, organizacja jest na najwyższym poziomie, jak masz start o 9:11 i 30 sekund to znaczy że masz start właśnie o tej porze a nie dwie minuty wcześniej czy później, ostatnio orga przepraszał nas za opóźnienie odprawy , bo zaszaleli i spóźnili się o 5 minut, warto przeczytać sobie ze dwa razy regulamin co by wycieczek asfaltami nie robić bo org jest czujny i na każdego czycha tam 15 minut kary lun nawet 1 godzina :) Pozdrawiam Mayerskiego bo właśnie tam odjechało mu zwycięstwo :)

ot jest porządek i tyle - w końcu to "Pyry" Poznańskie :)

roadbook jest tak namalowany, że jak po 350 metrach nie widzisz drogi w prawo a masz tam skręcić - skręcasz - ta droga musi tam być , nie ma innej możliwości :) najwyżej wojskowi wybudują, Org się nie myli w tych sprawach :)
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500

Pingwin Legnica pisze:śpimy w hotelu garnizownowym w bazie rajdu, każdy team sobie robi bazę a w niej dzieją się różne rzeczy, oj różne :) :)
aaaaaaaa to bardzo fajnie :oklaski: ;)
Pingwin Legnica pisze:z racji , że będziesz leciał na X8 a jest to mój ulubiony sprzęt - zapraszamy Cię do naszego namiotu, znajdziesz tutaj wszystko co będzie potrzebne - ale będziesz musiał się najpierw wkupić ;) ;) ;)
nooooooooo baaa nie ma problemu :) tylko jak się orientuje to wy te perfumy lubicie ;) 8) a mi :?: cytat Dyzmy Nikosia ( a mi polska w...a smakuje nie zmiennie ) inaczej księżycówka ;) :)
I dzięki za objaśnienie tego co najważniejsze :mrgreen:
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN :) https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » śr 12 gru, 2012

Pingwin, a jak z osobami które jadą kibicować ? Ile wtedy płatne jest uczestnictwo takiej osoby i co wlicza się w cenę ? Namawiajcie Andrzeja, to może pojadę jako kibic i fotograf :aparat: , a na jesienną edycję już :I love HONDA:
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ

Ikar pisze: Namawiajcie Andrzeja, to może pojadę jako kibic i fotograf
Ty Ikar to już zacznij trenować pod kątem serwisanta :wyśmiewacz: bo ja jak powrócę z oesu to do namiotu Pingwina idę :mrgreen: a ty będziesz sprawdzał gadzinę :myśli: :wyśmiewacz:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy sportowe”