nie przesadzajPingwin Legnica pisze:.... może Majer ale z nim nigdy nic nie wiadomo czy rano wstanie.

nie przesadzajPingwin Legnica pisze:.... może Majer ale z nim nigdy nic nie wiadomo czy rano wstanie.
No to pozostaje mi życzyć Przyjemnego Upalania.Pingwin Legnica pisze:Z tego co się orientuje to Michał, Jarek i Przemek wolą niedzielęchyba tak to zostanie
Kurczaki odmów sobie imprezy i dawaj do naszuber pisze: No to pozostaje mi życzyć Przyjemnego Upalania.
Jakiś filmik chociaż sklejcie.
a widzisz - miałeś a sie pozbylesmayerx pisze:nie przesadzajPingwin Legnica pisze:.... może Majer ale z nim nigdy nic nie wiadomo czy rano wstanie.biorę ze sobą rannego człowieka na pewno mnie obudzi; teraz szukam lawety na 2 gady - co by koszty wyjazdu zmniejszyć. Podaj godzinę waszego wyjazdu ... no dobra godzinę spotkania na miejscu
U mnie osobiście sprawa wygląda bardzo prosto: ja niestety w soboty pracujezuber pisze:Z wielką chęcią się przyłączę, ale w sobotę...![]()
Tylko ktoś uparł się na niedzielę, trochę na zasadzie w niedzielę bo tak i już, bez sensu, no ale cóż...
Demokracja
no faktycznie pierwszy raz w tym roku potrzebuję na 2 gadysyciu pisze:a widzisz - miałeś a sie pozbyles