nie przesadzaj biorę ze sobą rannego człowieka na pewno mnie obudzi; teraz szukam lawety na 2 gady - co by koszty wyjazdu zmniejszyć. Podaj godzinę waszego wyjazdu ... no dobra godzinę spotkania na miejscuPingwin Legnica pisze:.... może Majer ale z nim nigdy nic nie wiadomo czy rano wstanie.
Żagań - poligony i okolice
Re: Żagań - poligony i okolice
Sobota rano. Miejsce spotkania na PW
Ciekawe co na to kolega pingwin?
Zaczekamy...
Ciekawe co na to kolega pingwin?
Zaczekamy...
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Z tego co się orientuje to Michał, Jarek i Przemek wolą niedzielę chyba tak to zostanie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
a tak na zachętę - jedna z najlepszych jazd w Żaganiu :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z45fwCHVxKw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z45fwCHVxKw[/youtube]
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
No to pozostaje mi życzyć Przyjemnego Upalania.Pingwin Legnica pisze:Z tego co się orientuje to Michał, Jarek i Przemek wolą niedzielę chyba tak to zostanie
Jakiś filmik chociaż sklejcie.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
Kurczaki odmów sobie imprezy i dawaj do nas ...to ja myślałem że Ty będziesz bronił korony Króla a tu ... nie jedziezuber pisze: No to pozostaje mi życzyć Przyjemnego Upalania.
Jakiś filmik chociaż sklejcie.
Z wielką chęcią się przyłączę, ale w sobotę...
Tylko ktoś uparł się na niedzielę, trochę na zasadzie w niedzielę bo tak i już, bez sensu, no ale cóż...
Demokracja
Tylko ktoś uparł się na niedzielę, trochę na zasadzie w niedzielę bo tak i już, bez sensu, no ale cóż...
Demokracja
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
a widzisz - miałeś a sie pozbylesmayerx pisze:nie przesadzaj biorę ze sobą rannego człowieka na pewno mnie obudzi; teraz szukam lawety na 2 gady - co by koszty wyjazdu zmniejszyć. Podaj godzinę waszego wyjazdu ... no dobra godzinę spotkania na miejscuPingwin Legnica pisze:.... może Majer ale z nim nigdy nic nie wiadomo czy rano wstanie.
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
U mnie osobiście sprawa wygląda bardzo prosto: ja niestety w soboty pracuje ... i nie mogę sobie odpuścić za częstozuber pisze:Z wielką chęcią się przyłączę, ale w sobotę...
Demokracja
no faktycznie pierwszy raz w tym roku potrzebuję na 2 gady - CCC inaczej bym jej nie sprzedałsyciu pisze:a widzisz - miałeś a sie pozbyles
Jeszcze będzie okazja polatać
Mam nadzieję, że nie wybudują osiedla domków jednorodzinnych na poligonie
Mam nadzieję, że nie wybudują osiedla domków jednorodzinnych na poligonie