Przywitalnia... i takie tam rozmowy
Re: Przywitalnia.
Trzeba Pingwina trochę rozweselić, bo jeszcze łzy wylewa po sporze i wykluczeniu z poprzedniego forum
Ciekawe co tu nawywija i za co go Grzesiek wyleje
Ciekawe co tu nawywija i za co go Grzesiek wyleje
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Dzwonił do mnie PINGWIN i jak z nim rozmawiałem to nie był załamy ale poczytałem sobie na ATV o tej całej sprawie i w głowie się nie mieści że pani X się przyczepiła do niego o takie pierdoły , ale to już chyba nie ma co rozdmuchiwać .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
No a dziwicie mu się ? Właśnie dostał od Woczka ciekawy prezent :
Cytat nie wiadomo skąd ...WOCZEK pisze:I się stało mój wymażony zawias do foczki juz jest , jutro foczkę oddaje do Pingwina na przeszczep organów. Dla zainteresowanych informuje, że test foczki na elce oczywiście się odbędzie ale z racji tej, że Pingwin nie może się logowac na forum ,to całą fotorelacje z testu oraz wyniki bedziemy umieszczać na innym ..... a nie na atv.
Ozo Drapers Squad
I ja nie rozumiem całej tej sprawy... ale co tam nie ma co wspominać Ważne, że dalej będzie temat na temat foczek- dlatego też się tu zarejestrowałem
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
a widzieliście to z fejsa :
Elka w Rinconie
Zaktualizowano 5 min temu
Zakładamy Elkę do Rincona - Tomek chyba zwariował pchać w emeryckiego quada taki zawias ( w końcu nie byle jaki bo stage 4). Więcej nic już nie napisze co z tego wyjdzie. Będzie za to relacja na atv... pfu... cholera ! Będzie na Quadziku gdzie szanują quadowiczów a nie kasę no i na prokuratora nie ma co liczyć
Elka w Rinconie
Zaktualizowano 5 min temu
Zakładamy Elkę do Rincona - Tomek chyba zwariował pchać w emeryckiego quada taki zawias ( w końcu nie byle jaki bo stage 4). Więcej nic już nie napisze co z tego wyjdzie. Będzie za to relacja na atv... pfu... cholera ! Będzie na Quadziku gdzie szanują quadowiczów a nie kasę no i na prokuratora nie ma co liczyć
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
teraz hit sezonu - szpiedzy z krainy deszczowców doniosły :
Ale jednym mogę podsumować zbanowanie Pingwina
Bezmózgowcy i to co zawsze pisałem to nie pasja to po prostu interes
Takiej osoby jak pingwin drugiej nie ma to prawdziwy pasjonat pożyteczna osoba która pomaga
Pół europy objechał ledwo jadącą HONDĄ ale ją kochał do tego jak pięknie wszystko opisał
On oleje to forum i napiszę książkę
Bezmózgowcy, nie piszę tego obraźliwie tylko tak myślę o kimś kto nie wie co robi Więcej traci niż zyska
ot i co mi leżało
i kto by się spodziewał po Puńku ?
Ale jednym mogę podsumować zbanowanie Pingwina
Bezmózgowcy i to co zawsze pisałem to nie pasja to po prostu interes
Takiej osoby jak pingwin drugiej nie ma to prawdziwy pasjonat pożyteczna osoba która pomaga
Pół europy objechał ledwo jadącą HONDĄ ale ją kochał do tego jak pięknie wszystko opisał
On oleje to forum i napiszę książkę
Bezmózgowcy, nie piszę tego obraźliwie tylko tak myślę o kimś kto nie wie co robi Więcej traci niż zyska
ot i co mi leżało
i kto by się spodziewał po Puńku ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
miro12a miło Cię chłopie widzieć
widzisz tyle nas różniło niczym mur z żelbetonu a jednak potrafimy się zachować
wazka
z Tobą chyba nie miałem okazji jeszcze się zapoznać ale miło Cię tu widzieć
wazka
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Nic straconego. Może kiedyś na wspólnym upalaniu lub wyjeździe. Jestem zakochany w Rumuni i już szykuje się wyjazd na czerwiecPingwin Legnica pisze:miro12a miło Cię chłopie widzieć
wazka
Witajcie koledzy jestem z WAMI
Będe obserwował Wasze posty bo mam zamiar zmienić Polara na foczkę
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Tu jest tendencja zmiany na xxcdemonic pisze:Witajcie koledzy jestem z WAMI