Przywitalnia... i takie tam rozmowy
- syciu
- A.P.T. - ATV Poznań Team
- Quad:: Renegade 800 XXC
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Re: Przywitalnia.
To co czeka forum zmiane serwera?
M5 - "Chcesz się ścigać, nie masz szans" - Jeremy Clarkson
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
SQUAD: A.P.T. - ATV Poznań Team
ZONEparts.pl
A pisałem Ci wczoraj Pingwin na Fb wyluzuj i strzel czarnuchę, no i co opadło ???
koledzy ja też jestem z wami też mi nie pasowało pare rzeczy, zaczeło się od zlotu w częstochowie gdzie głośno wyrażałem sprzeciw formie w jakiej to było zorganizowane za co dostałem jednego bana, potem cofniętego, pare razy miałem moderowane posty zanim sie ukażą oraz miałem też drugiego bana za nic. Wiec wszystkimi 4 kołami jakie mój renegade ma jestem z wami.
Mam nadzieje że kiedyś uda się pojeździć razem.
Razem z Marjano zapraszamy w okolice Częstochowy, też mamy co wam pokazać
to co mamy się tutaj rozgościć ?
Mam nadzieje że kiedyś uda się pojeździć razem.
Razem z Marjano zapraszamy w okolice Częstochowy, też mamy co wam pokazać
to co mamy się tutaj rozgościć ?
Witam wszystkich.
Ja od dłuższego czasu nie śledziłem żadnego forum. Wasze opisy wskazują na jakieś chore zachowania adminów ATV Polska w stosunku do userów. To przykre.
Widzę Daniel że bardzo mało o tobie wiem, ale jako imiennik i propagator przyjaznego quadowania, w myśl naszego Czajnikowego motto "Jeździmy tak by szkodzić jak najmniej" wspieramy cię całym moim quadowym jednocylindrowym sercem o 4 zastawkach i komorze 680cm3.
Rób jak uważasz, i uważaj co robisz. Bo jesteś w tym dobry.
Ja od dłuższego czasu nie śledziłem żadnego forum. Wasze opisy wskazują na jakieś chore zachowania adminów ATV Polska w stosunku do userów. To przykre.
Widzę Daniel że bardzo mało o tobie wiem, ale jako imiennik i propagator przyjaznego quadowania, w myśl naszego Czajnikowego motto "Jeździmy tak by szkodzić jak najmniej" wspieramy cię całym moim quadowym jednocylindrowym sercem o 4 zastawkach i komorze 680cm3.
Rób jak uważasz, i uważaj co robisz. Bo jesteś w tym dobry.
[color=#808000]Czajnik[/color]
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Witamy wsztstkich na QUADZIKU to forum chyba nie jest takie policyjne
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
Zapraszałem Pingwinów do nas, żeby XXC wyhasało się po terenach, po których w zeszłym roku foczka długo nie mogła dojść do siebie z radości.syciu pisze:A co Walciu wybierasz sie tam czy oni do nas?
Bądź co bądż wspomnianą niedzielę chciałbym spędzić w siodle, bo to ostatni dla mnie możliwy termin do dłuższego polatania w tym roku.
Ewentualnie 30.12 i powtórka zeszłorocznego Sylwestrowego upalania.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Pingwin Legnica pisze:Podobno quadzikowy serwer pęka już w szwach - takiego ruchu w interesie jeszcze tu nie było.
Nie jest tak źle... Ktoś tam jednak na tego Quadzika wcześniej wchodziłsyciu pisze:To co czeka forum zmiane serwera?
Mamy dedykowany zwirtualizowany serwer (tak to się chyba teraz nazywa), a jakieś 3 tygodnie temu został postawiony na nowej maszynie. Miejsca zarówno na nowych użytkowników, jak i na tematy i posty, czy na zdjęcia na pewno nie zabraknie, a jak z szybkością będzie problem, to będziemy zastanawiać się co zrobić...
Oczywiście trzeba się będzie przyzwyczaić do trochę innej nawigacji, ale po kilku dniach dojdziecie do wprawy
I chyba trzeba dorobić nowe uśmieszki "PINGWINowe" i inne...
Póki co quadowa emeryturka :)
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Tak tak Grzesiu dorób im te piękne uśmieszki
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Pingwin właśnie dostałem info od Pani ( wiadomo jakiej) iż też mam iść do strefy komercyjnej , tylko iż nie wiem z jakiej dokładnie paki ??? zobaczę jakie kroki poczyni owa osoba do mojej osoby i jakie zarzuty będę miał.
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Ja tylko prywatnie/weekendowo tam zaglądam i nie my myślałem ze prezesowa tam też coś znajdzie a jednak znikły niektóre posty, albo co najlepsze z niektórych wycięto nazwy w cudzysłowu przez co cały post stał się kupą wymiocin bez składu i ładu.DIABLO_W pisze:Pingwin właśnie dostałem info od Pani ( wiadomo jakiej) iż też mam iść do strefy komercyjnej , tylko iż nie wiem z jakiej dokładnie paki ??? zobaczę jakie kroki poczyni owa osoba do mojej osoby i jakie zarzuty będę miał.
Grzesiek w tych tematach jest chyba NIEINWAZYJNY
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●