No to zaczynamy...
- strazak102
- Quad:: CF Moto 500
- Imię: Łukasz
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich
Mam na imię Łukasz. Mieszkam niedaleko miejscowości Domaniewice pow. łowicki woj. łódzkie. Mam 24 lata i od sierpnia mam quada. Dopiero rozpoczynam przygodę z quadami i liczę na waszą pomoc i dobre rady.
Mam na imię Łukasz. Mieszkam niedaleko miejscowości Domaniewice pow. łowicki woj. łódzkie. Mam 24 lata i od sierpnia mam quada. Dopiero rozpoczynam przygodę z quadami i liczę na waszą pomoc i dobre rady.
"Bóg, Honor, Ojczyzna"
witam wszystkich, mam na imie sebastian, mam zone i corke, pracuje przy motocyklach i quadach, mam nissana 350z, gsx-r 750 i...quada chinola:) niechce sobie robic reklamy ale jezeli ktos potrzebuje pomocy to oferuje- spawanie plastiku, aluminium, mechanika, lakiernictwo, wykonywanie czesci z "rysunku" co do lakierowania ceny nie sa atrakcyjne, natomiast jakosc najwyzsza, paleta kolorow do wyboru- lacznie z "troj warstwowymi" i roczna gwarancja
-
- Quad:: kawasaki KFX400
- Imię: Grzesiek
witam
witam cześć!
mam na imię Grzesiek i jestem z okolic Kielc.Jeżdżę Kawasaki KFX 400 od ponad roku ,raczej sportowo ( tor , szybkie szutry) niż przeprawowo (błoto,woda...)
Życzę sobie i wszystkim dużo frajdy z jazdy i tyle udanych lądowań co wyskoków...
jakieś fotki i więcej szczegółów przy następnej okazji.
pozdrawiam!!!
mam na imię Grzesiek i jestem z okolic Kielc.Jeżdżę Kawasaki KFX 400 od ponad roku ,raczej sportowo ( tor , szybkie szutry) niż przeprawowo (błoto,woda...)
Życzę sobie i wszystkim dużo frajdy z jazdy i tyle udanych lądowań co wyskoków...
jakieś fotki i więcej szczegółów przy następnej okazji.
pozdrawiam!!!
Siema ! Mam na imię Maciej i jestem z Gdańska mam 28 lat. Aktualnie nie mam quada . Jeździłem chińskim 150 przez 2 lata i nie dał rady . Chciałem na wiosne zkupić coś innego ale kasa musiała polecieć na coś innego . Teraz szykuje się na nowo do zakupu . A przygode z quadami zaczeła się przez młodszego brata dobre 7 lat temu . Kupił sobie tajwańską 150 i wiedziałem że też musze sobie kiedyś kupić
-
- Quad:: Rinkon 680 & KTM SX 520 supermoto
- Imię: Zbyszek
- Kontakt:
Cześć jestem Zbyszek jestem Alkoholikiem lobię topić swojego quada a potem smutki w butelce wódki
Witam Jarek z Konina WLKP . Zapraszam na ofroud trasy, tereny leśne i supeeer górki, mega imprezy. Służe też pomocą techniczną
WITAM WSZYSTKICH
Mam na imię Wojtek mam 32 lata i od dłuszego czasu kręcą mnie quady .
Jak narazie posiadam Cf moto 500 i jest ok
Pomaga mi bardzo w dordze do pracy samochodem dojerzdżam 30 mniut a quadem 12
Pracuje w rodzinnej firmie
Mam dwójke dzieci
Zdjęcia dożuce w inny czasie
POZDRAWIAM
Mam na imię Wojtek mam 32 lata i od dłuszego czasu kręcą mnie quady .
Jak narazie posiadam Cf moto 500 i jest ok
Pomaga mi bardzo w dordze do pracy samochodem dojerzdżam 30 mniut a quadem 12
Pracuje w rodzinnej firmie
Mam dwójke dzieci
Zdjęcia dożuce w inny czasie
POZDRAWIAM
- Seven
- Quad:: Outlander 1000 MAX XT-P
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Maciej, latam Outlanderem 1000 MAX XT-P w okolicach Wrocławia.
witam
z tej strony lukasz 33 l latelem sportsmanem x2 550 ale juz sprzedany w glowie honda trx 700xx
z tej strony lukasz 33 l latelem sportsmanem x2 550 ale juz sprzedany w glowie honda trx 700xx
Witam! Wiktor, 15lat rozpoczynam przygodę z quadami, planuje kupić Kawasaki KLF300