co sadzicie o yamaha blaster200
-
- Kontakt:
Yamaha Blaster
Witam wszystkich
Po tym jak odciagnieto mnie tu na czacie od zakupu "chinskiego cacka" kingway zainteresowalem sie Yamaha Blaster. Czy moze mi ktos powiedziec jakie sa wrazenia z jazdy tym quadem i jak wyglada jego awaryjnosc. I najwazniejsze : Czy majac 190 wzrostu nie bedzie on dla mnie za maly? Jezeli chodzi o moja wage to nie jestem tegim facetem tylko raczej szczuplym. Dzieki za odpowiedzi z gory
Po tym jak odciagnieto mnie tu na czacie od zakupu "chinskiego cacka" kingway zainteresowalem sie Yamaha Blaster. Czy moze mi ktos powiedziec jakie sa wrazenia z jazdy tym quadem i jak wyglada jego awaryjnosc. I najwazniejsze : Czy majac 190 wzrostu nie bedzie on dla mnie za maly? Jezeli chodzi o moja wage to nie jestem tegim facetem tylko raczej szczuplym. Dzieki za odpowiedzi z gory
gasto-m
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Dane techniczne Blasterka http://www.yamaha-motor.pl/products/atv ... =techspecs
Przy twoim wzroście może być trochę przymały.
Dla porównania wymiary LS http://www.quady.eu/upload/cennik_103.pdf
Przy twoim wzroście może być trochę przymały.
Dla porównania wymiary LS http://www.quady.eu/upload/cennik_103.pdf
-
- Kontakt:
tak, ale w bydgoszczy nie ma serwisu... dopiero poznan jak sie nie myle...a serwisy yamaha mam az 2... no i cobry takze....Ruszko:
ja tam bym wybral LS250:D
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 przez ForestKriS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
a no to jezeli nie masz to moze cobra? mnie jakos nie przekonuje blasterek...i jeszcze brak wstecznego...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
no wlansie cobre nowka za 14 tys stoi...ale moca odbiega.... no ale tez automat...., ale pratktcznie pod nosem mam super tereny po zwirowni......i tam smigaja kolesie quadami i crosami.. i nieeezle hopki maja... wiec czy cobra wytrzyma takei rzeczy..? bo blaster na pewno tak...
a co do LS, to najblizej mam lodz i stargard(tede) to ok 200 zarowno tu jak i tu, no i przeglady itp... i tak mam zamiar kupic na wiosne to mzoe cos wykombinuje ktos w bydzi... bo chinczykow to od zaj... jest wszedzie
a co do LS, to najblizej mam lodz i stargard(tede) to ok 200 zarowno tu jak i tu, no i przeglady itp... i tak mam zamiar kupic na wiosne to mzoe cos wykombinuje ktos w bydzi... bo chinczykow to od zaj... jest wszedzie