co sadzicie o yamaha blaster200
-
- Kontakt:
co sadzicie o yamaha blaster200
mam do kupienie yamahe blaster200 rok 2007 po jednym przegladzie jest na gwarancji został poszeżony przód o 8cm tył o 10cm mam 166cm wzrostu co myślicie o tym
Sylwek/Oskar
Re: co sadzicie o yamaha blaster200
Sylwek/Oskar:
mam do kupienie yamahe blaster200 rok 2007 po jednym przegladzie jest na gwarancji został poszeżony przód o 8cm tył o 10cm mam 166cm wzrostu co myślicie o tym
dobry wybór, lepiej niż china, będziesz zadowolony, super sprzęt za rozsądne pieniądze, później sprzedasz bez problemu bez większej straty
Ostatnio zmieniony czw 02 sie, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
-
- Kontakt:
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
http://www.atvpolska.pl/forum/viewtopic ... 02&start=0
przeczytaj i go sprawdz wg tego"regulaminu"
przeczytaj i go sprawdz wg tego"regulaminu"
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
hejka
mam wlasnie pytanko co do blasterka nowego
mianowicie, nie podoba mi sie "dzwiek" blaster'a i czy np zmiena tlumika da cos? chodzi mi aby z glosnego dzwieku przypominajacego kosiarke , mruczal jak quad o wiekszej pojemnosci - ciszej i o nizszym tonie? i druga rzecz, blaster ma takei grube , wygladajace jak napompowane balony tylke opony, czy nie ma problemu zmiany ich na takei jak np sa w "raptor'ach"? te plaskie?
no i na koniec czy ktos z forum ma moze taki sprzet lub mial ?
zamierzam go kupic dlatego pytam
pozdro ludziska
mianowicie, nie podoba mi sie "dzwiek" blaster'a i czy np zmiena tlumika da cos? chodzi mi aby z glosnego dzwieku przypominajacego kosiarke , mruczal jak quad o wiekszej pojemnosci - ciszej i o nizszym tonie? i druga rzecz, blaster ma takei grube , wygladajace jak napompowane balony tylke opony, czy nie ma problemu zmiany ich na takei jak np sa w "raptor'ach"? te plaskie?
no i na koniec czy ktos z forum ma moze taki sprzet lub mial ?
zamierzam go kupic dlatego pytam
pozdro ludziska
zmień silnik na czterosuwowy i zacznie mruczec a dodatkowo nie bedzie kopcil "na niebiesko"ForestKriS:
hejka
mianowicie, nie podoba mi sie "dzwiek" blaster'a i czy np zmiena tlumika da cos? chodzi mi aby z glosnego dzwieku przypominajacego kosiarke , mruczal jak quad o wiekszej pojemnosci - ciszej i o nizszym tonie?
Ostatnio zmieniony sob 11 sie, 2007 przez hawranek, łącznie zmieniany 1 raz.