No to zaczynamy...
-
- Quad:: yamaha gryzzly 700
- Imię: piotr
powitanie
Witam wszystkich i pozdrawiam
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich mam na imie Artur
Moja przygoda z quadami zaczyna sie właśnie teraz mam nadzieje że dzięki forum zgromadzę potrzebną wiedzę i załape troche doświadczenia
Dziękuje i pozdrawiam
Moja przygoda z quadami zaczyna sie właśnie teraz mam nadzieje że dzięki forum zgromadzę potrzebną wiedzę i załape troche doświadczenia
Dziękuje i pozdrawiam
- donDamianesko
- Imię: Damian
Witam wszystkich nazywam się Damian mam 18 lat.
Quada aktualnie nie posiadam lecz wkrótce zamierzam go zakupić,kiedyś jeździłem quadami u kuzyna i kolegi strasznie mnie to wciągało dlatego wkrótce zamierzam zakupić quada.
Quada aktualnie nie posiadam lecz wkrótce zamierzam go zakupić,kiedyś jeździłem quadami u kuzyna i kolegi strasznie mnie to wciągało dlatego wkrótce zamierzam zakupić quada.
-
- Quad:: Sprzedany , Chwilowy Brak :)
- Imię: Krzysiek
Witam Mam na imię Krzysztof ( Krzysso ) wiek 18 Lat Quadami jeżdżę ponad dwa lata , Aktualnie szukam nowego Gada poprzedniego sprzedałem. Jestem z Podkarpacia dokładnie z Jabłonki okolice Brzozów / Sanok. Quadem śmigam po bagienkach i ciągnie mnie do Drapek . To tak w skrócie
Pozdro Wszystkim
Krzysso
Pozdro Wszystkim
Krzysso
Witam i pozdrawiam maniaków terenu.
- d_felini
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Darek
Witam wszystkich
Z tej strony Darek z okolic Wrocławia.
Sprzedałem Yamahę TZR i jestem na etapie szukania Quadziaka dopiero. Pojemność około 200, 300 ccm, najlepiej około 20 koni.
Zaraził mnie kolega który ma Aeona 350 .
Szukam raczej używanego.
Pozdrawiam
Darek
Z tej strony Darek z okolic Wrocławia.
Sprzedałem Yamahę TZR i jestem na etapie szukania Quadziaka dopiero. Pojemność około 200, 300 ccm, najlepiej około 20 koni.
Zaraził mnie kolega który ma Aeona 350 .
Szukam raczej używanego.
Pozdrawiam
Darek
Dzień dobry, Państwu!
Witam. Jeżdżę Yamahą Grizzly 450 od kilku ładnych lat, ,mieszkam w Rzeszowie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Witam wszystkich. Mam na imię Adrian. Wiek 22 lat. Mieszkam w okolicach Sanoka woj.Podkarpackie Quada nie posiadam jeszcze ale coś w nie długim czasie kupie Poszukuje solidnej maszyny z stajni Kawasaki lub Yamaha rocznik do 2000 moc to minimum 300cm najlepiej 4x4 cenna hmm 6 tyś
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam. Mam na imię Kamil. Mam 16 lat. Do tej pory miałem chińczyka 110, lecz wymiękł przy mnie. Aktualnie jestem na etapie zdawania kat B1 i rozglądam się za nową maszynką najlepiej 250. Na forum szukam pomocy i rady w początkach mojego quad-ownictwa. Pozdrawiam Kamil.