No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich.
Tamlin, 4x4 Szczecin
Tamlin, 4x4 Szczecin
Czesc,witam wszystkich mam na imie Szymon mam 14 lat,i nie wiem co mam
powiedziec,no to moze cos o quadach?
-OK
-Bardzo lubie jezdzic na quadach tak jak wiekszosc z was
Teraz mam zamiar kupic quada Access sp-250
i to bendzie 'moj' pierwszy quad..
DO tej pory jezdzilem u wujka na quadzie Sym track runner 250 po lesie i po drogach
jak na moe oko a nie jestem ekspertem to nawet dobrze chodzi,ale po roku pomyslalem zeby sobie tak wlasnego quada kupic ,i tak mam zamiar kupic ACCESS'a 250-tke
mam nim zamar jezdzic na wsi po lesie po polach i na takich ruznych terenach.
Od 2008r mieszkam we lwoszech blisko miasta Florencja ale niestety tutaj nie mam durzych mozliwosci jazdy na quadzach bo narazie nikogo nie znam tu kto ma quada.
I dlatego chce sobie kupic w polsce tego quada.I potem moze go przywiesc do Wloch
No to by bylo na tyle !!
Narazie i do zobaczenia!
powiedziec,no to moze cos o quadach?
-OK
-Bardzo lubie jezdzic na quadach tak jak wiekszosc z was
Teraz mam zamiar kupic quada Access sp-250
i to bendzie 'moj' pierwszy quad..
DO tej pory jezdzilem u wujka na quadzie Sym track runner 250 po lesie i po drogach
jak na moe oko a nie jestem ekspertem to nawet dobrze chodzi,ale po roku pomyslalem zeby sobie tak wlasnego quada kupic ,i tak mam zamiar kupic ACCESS'a 250-tke
mam nim zamar jezdzic na wsi po lesie po polach i na takich ruznych terenach.
Od 2008r mieszkam we lwoszech blisko miasta Florencja ale niestety tutaj nie mam durzych mozliwosci jazdy na quadzach bo narazie nikogo nie znam tu kto ma quada.
I dlatego chce sobie kupic w polsce tego quada.I potem moze go przywiesc do Wloch
No to by bylo na tyle !!
Narazie i do zobaczenia!
Witam;]
Janusz, z Krakowa, 22lata. Quadami tak "bardzo, bardzo" nigdy sie jakos nie interesowalem, ale cos tam zawsze sie od paru lat "podladalo". Ostatnio tak przez prace brakuje mi adrenaliny i mysle, ze moze warto by sie w to wkrecic? A to zawsze cos nowego ;] Narazie quada nie posiadam, zobaczymy, moze niebawem to sie zmieni:]
Janusz, z Krakowa, 22lata. Quadami tak "bardzo, bardzo" nigdy sie jakos nie interesowalem, ale cos tam zawsze sie od paru lat "podladalo". Ostatnio tak przez prace brakuje mi adrenaliny i mysle, ze moze warto by sie w to wkrecic? A to zawsze cos nowego ;] Narazie quada nie posiadam, zobaczymy, moze niebawem to sie zmieni:]
-
- Quad:: Yamaha G350 IRS,G550,G700
Witam
Amadeusz, Kalisz,okolice .mam 15 lat . Pierwszego quada dostalem jak miałem 7 lat był to grizzly 125 , aktualnie mam grizzly 350 IRS . Tata smiga na g700 , chrzestny na g550 . Aktualnie chce zmienić quada na raptora 250/350 fotki zrobię niedługo i wstawię
Pozdrawiam
Amadeusz, Kalisz,okolice .mam 15 lat . Pierwszego quada dostalem jak miałem 7 lat był to grizzly 125 , aktualnie mam grizzly 350 IRS . Tata smiga na g700 , chrzestny na g550 . Aktualnie chce zmienić quada na raptora 250/350 fotki zrobię niedługo i wstawię
Pozdrawiam
-
- Quad:: Arctic Cat 400 4x4 fis manual red
- Imię: Medard
Witam
mam quada Arctic Cat 400 4x4, aktualnie w remoncie.
Prowadzę serwis internetowy z filmami o quadach Zaquadnicy.pl
mam quada Arctic Cat 400 4x4, aktualnie w remoncie.
Prowadzę serwis internetowy z filmami o quadach Zaquadnicy.pl
Witam wszystkich
Witam Wszystkich jestem z Łęczycy mam na imię Darek ale wszyscy mówią na mnie Łysy
Witam wszystkich
Nazywam się Piotrek mam 24 lata mieszkam w Warszawie pomagam w prowadzeniu rodzinnej firmy budowlanej.
Moja przygoda z quadami trwa od tygodnia jako pierwszego quada kupiłem arctic cad DVX 400 wybór padł na ten własnie model ponieważ znalazłem nie zmęczony egzemplarz w przyzwoitej cenie, a i części sa powszechnie dostępne.
Nazywam się Piotrek mam 24 lata mieszkam w Warszawie pomagam w prowadzeniu rodzinnej firmy budowlanej.
Moja przygoda z quadami trwa od tygodnia jako pierwszego quada kupiłem arctic cad DVX 400 wybór padł na ten własnie model ponieważ znalazłem nie zmęczony egzemplarz w przyzwoitej cenie, a i części sa powszechnie dostępne.
Witam qudowiczów
Mam na imie Kamil mieszkam pod Łodzią, jeżdzę od 2010 roku.
W garażu stoji Polaris Sportsman 800 i sprawuje się znakomicie.
Mam na imie Kamil mieszkam pod Łodzią, jeżdzę od 2010 roku.
W garażu stoji Polaris Sportsman 800 i sprawuje się znakomicie.
cześć
Witam wszystkich
Witam wszystkich