SYM QUAD RIDER 600
Re: SYM QUAD RIDER 600
a ja krótko i na temat najwiękasza padlina z jaką miałem do czynienia pod względem technicznym jak i samego serwisu ARM.jak ktoś chce kłopotu wystarczy nabyć sym 600.
DESPERAT TO TY PECHOWY JESTEŚ MOŻE LEPIEJ NA ROWER A NIE QUADEM HIIIII .... JA NIE MAM PROBLEMU Z ZE SWOIM QUADEM JUŻ 2 ROK ŚMIGAM ... SPRZEDAJ QUADA KUP SOBIE ROWER I PO PROBLEMIE TYLKO ROWER BEZ PRZERZUTEK BO TEŻ SIĘ PSUJĄ ...
BONZO
niestety tak jest z tanimi markami poprostu nadają się na plaster. Teraz będzie trzeba poszukać coś z canady
witam panowie czy mial juz ktos z was kłopoty z załączaniem napędu w tej maszynie najprawdobodobniej spalił się silnik załączania wie kos gdzie takiego dostać i za ile
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Może zapytaj bezpośrednio importera tych quadów
http://sym.pl/#home/kontakt
http://sym.pl/#home/kontakt
Póki co quadowa emeryturka :)
no niestety tylko caly naped i koszt ponad 1000zl mialem nazieje na jakies tansze rozwiazanie
Witam.
Koledzy ja trochę mam inne pytanie mianowicie czy cylinder w tym quadzie jest pokryty nicasilem czy jest tam tuleja.
Będę wdzięczny.
Koledzy ja trochę mam inne pytanie mianowicie czy cylinder w tym quadzie jest pokryty nicasilem czy jest tam tuleja.
Będę wdzięczny.
autoklimat pisze: ↑śr 21 paź, 2009Witam!
Jestem na forum od dosłownie kilku chwil, jednak szukając informacji czy opinii użytkowników quadów SYMa nie znalazłem prawie nic.. tak czy inaczej jest tego mało. A szkoda, bo SYM produkuje naprawdę fajne quady.
To czym przyciąga do siebie ta marka to wysoka jakość wykonania połączona z naprawdę nie wygórowaną ceną..
Jeździłem osobiście quadami SYMa i wywarły na mnie bardzo dobre wrażenie (myślę, że do wiosny nazbieram na QUADRIDER-a, ale to tak btw.. ). Wcześniej miałem okazję pojeździć od czasu do czasu Grizzly 700 znajomego - jednak siadając na SYMa tańszego niemal o połowę jedyne co dało się odczuć to mniejsza moc i tyle...
Poza tym jeżdżąc po torze motocrossowym w Mysłowicach jak i innych "bezdrożach" nie zauważyłem by brakowało mi w SYMie czegokolwiek.. Całkowicie niezależne zawieszenie tylnych kół, duża moc (standardowo 28KM, rozblokowany ok 40KM i właśnie takim jeździłem), duży prześwit, dołączany napęd 4x4 i automatyczna bezstopniowa skrzynia biegów z reduktorem sprawia, że ta ważąca ok 333kg bestia daje masę radości z jazdy w terenie.
Można by rzec: taka tajwańska wersja Yamahy(nawet łudząco podobna z wyglądu na pierwszy rzut oka.), podobne rozwiązania, podobne zawieszenie, podobna moc i taka sama czyli NIESAMOWITA RADOŚĆ z jazdy!
Hopki, zakręty pokonywane bokiem, strome podjazdy czy brodzenie w błocie.. Gdybym nie męczył SYMa, ze szczerym uśmiechem na twarzy, mógłbym poddać wątpliwości uniwersalność produktu made in Tajwan. To naprawdę niesamowite co potrafi ten quad!
...Jeśli chodzi o bezawaryjność to mam kontakt z trzema posiadaczami QUAD RIDERÓW i jako, że de facto współpracuję z serwisem SYMa o awaryjności jak narazie ani widu ani słychu CZYLI DOBRZE! ..no chyba, że tylko ja mam takie "szczęście" (w co prawdę mówiąc wątpię..)
Mam nadzieję, że wypowiedzą się tutaj inni użytkownicy i właściciele quadów SYM i wyrażą swoją opinie..
Proszę o nie pisanie tekstów typu: lepiej se darować "Tajwan" i kupić coś używanego np. made in Japan.. Jeśli ktoś ma taką opinie, w porządku!
Chodzi o opinie i wrażenia z jazdy.. Chciałbym przyczynić się do rozwoju "świadomości", że SYM robi dobre quady..
Co prawda dzielny SYM osiąga coraz większe i częstsze sukcesy w imprezach sportowych to niestety nie wszystko i dla wielu ciągle o wiele za mało by zaufać tej marce..
Tak to już jest, że ludzie szukając czegoś dla siebie, szukają rady innych którzy to już mają.. więc poradźcie!
Pozdrawiam serdecznie Szymon
Witam wszystkich posiadam sym 600 raider od dwóch lat z podniesioną mocą do 54 kmnigdy nie miałem z nim problemów aż do wczoraj po odpaleniu na ssaniu i rozgrzaniu się zgasł i nie mogę go odpalić myślałem że może się zalał wymieniłem świecę na nową iskrę jest wzorowa a pomimo tego nie odpala co może być problemem proszę was o poradę pozdrawiam