mam pytanie... Czy warto...???
Kymco maxxer ma 150 cm i będzie jeździł jeszcze długo po tym jak z chinola nie zostanie nawet jedna cała śrubka. Sorry, ale wydawanie 7000 za chińczyka to dla mnie skrajna głupota! Przecież dokładając trochę można kupić używaną Yamahe blaster albo malego Kymco i mieć całkiem fajny sprzęt do zabawy , a nie kupę złomu stojącą cały czas w serwisie.
MERIT
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Posiadam w swojej "stajni" dwa rasowe chinole. Bardzo je lubiałem gdyż dawały mi dużo satysfakcji gdy je naprawiałem. Jak to mówią z "g**** to i bat można upleść". A tak na poważnie, jeżeli nie masz warsztatu z wszelkiego różnego typu częściami od samochodów i motorów oraz wielu narzędzi typu spawarka, tokarka,itd. i zdolności manualnych w pracach warsztatowch, to nie polecam. Psuje się totalnie wszystko. Amortyzatory, tuleje, końcówki drążków, do wymiany góra po miesiącu (oczywiście jeżdżąc po asfalcie). Rama krzywi się i pęka. Hamulce tarczowe działają do pierwszego kontaktu z błotem (klocki chyba są z papieru ). Przy pierwszym małym dzwonie (koledzy mogą poświadzczyć) połamały się wszystkie plastiki, kierownica, kolumna i rama do prostowania. Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam
PS. Dla syna kup LS 180 za 12tyś. porządny i bezpieczny sprzęt
PS. Dla syna kup LS 180 za 12tyś. porządny i bezpieczny sprzęt
Niezgadzam się mój kumpel kupił quada hummer za 5000 zł 110cc3 pięknie lata bokami super jeżdzi bączki kręci na asfalcie walił już w drzewo pływał i... spaliła się tylnia żarówka!
Ale wiecie co mnie najbardziej śmieszy w tym pierwszym pokazanym 4-wayu 200? YAMAHA STYLE a mnie to trochę jak już przypomina hondę trx (przód).
Ale wiecie co mnie najbardziej śmieszy w tym pierwszym pokazanym 4-wayu 200? YAMAHA STYLE a mnie to trochę jak już przypomina hondę trx (przód).
Jeszcze quada niema...
A ja mam moto magnus 200
i Dla poczatkujacych bardzo polecam
jedyna rzecz jaka mi sie popsula to polamane lusterka jak mialem rolowanie w kopalni piachu
No ale cóż niekturzy są uprzedzeni do hinoli
Przeważnie ci których stac na cos japońskiego
A prawde jest taka że hiny doganiają reszte świata
w przeciwienstwie do polski
i Dla poczatkujacych bardzo polecam
jedyna rzecz jaka mi sie popsula to polamane lusterka jak mialem rolowanie w kopalni piachu
No ale cóż niekturzy są uprzedzeni do hinoli
Przeważnie ci których stac na cos japońskiego
A prawde jest taka że hiny doganiają reszte świata
w przeciwienstwie do polski
Ale się uparłeś na tego chinola - Twój problem ale lepiej od razu sprawdź gdzie masz najbliższy punkt skupu złomu, żeby nie szukać jak Ci się quad rozpadnie po paru dniach. Jak nie masz co robić z kasą i chcesz wyrzucić parę tysięcy w błoto to lepiej wpłać na caritas albo Owsiaka. Przynajmniej zrobisz dobry uczynek...Czyli wedlug ciebie Tomasek quady chinskie sie sprawdzaja? bo ogolnie jak ja patrzylem na video google to tam jest wiele filmikow gdzie jest bashan 200cc i ludzie na nich swiruja.
MERIT