Relacja z wypadu na Jeziorsko 23.10.2011
Więc pojechaliśmy w 5 (na początku było nas 6 ale jeżdziec na chinolu nie dawał rady z powodu awari sprzętu)Zrobiliśmy 200 km w całkiem niezłym tempie pojezdziliśmy po zbiorniku Jeziorsko w którym wody jest jak na lekarstwo.Wypad całkiem udany Mi buczy jeszcze w uszach (straciłem tłumik) .Zdjęcia jak do mnie dojdą od Macisza to zapodam
adminGrzegorz: Połączyłem Wam tematy bo dwa dla jednej relacji zrobiliście
adminGrzegorz: Połączyłem Wam tematy bo dwa dla jednej relacji zrobiliście
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Więc taaaaaak napisał bym krótko że było zaje***** lecz co nie co napisze
Więc ruszany wszyscy + nowy kolega na małej ośce i po pierwszych metrach j.......b rolka a zapewniał nas że nic takiego nie nastąpi dobra pozbierał się i ruszamy iiiiiiii po chwili następuje regulacja w jego sprzęcie zbieżności dobra jedziemy dalej i ja pomknąłem do przodu i po jakimś czasie czekamy we 2 bo reszty nie ma i tak z 5 razy bo nowemu koledze coś sprzęt szwankował no myślimy sobie iż w takim tempie to do wieczora nie dojedziemy dolatują do nas koledzy i już bez nowego pytamy gdzie on jest mówią iż kolega cofną się do domu bo nie dawał rady za nami dobra lecimy trochę błądzimy i dojeżdżamy na miejsce i tu szok nie ma wody w zalewie no może nie wszystkiej i wpadamy do zalewu i jak dzieci bawimy się po chwili co nie których niestety błoto zaczeło wciągać , dobrze iż długie linki mieliśmy i się powyciągaliśmy ruszamy by się zatankować i coś przekąsić w dłuż brzegu w kierunku tamy zatankowani posileni powróciliśmy do domów coli i zdrowi foto relacje doda kolega Konrad lub Tomek miało być co nie co a się rozpisałem kurna .
PS. Koledzy jeżeli było za dużo asfaltu to soooooooooorrrrrrrrrrry
Więc ruszany wszyscy + nowy kolega na małej ośce i po pierwszych metrach j.......b rolka a zapewniał nas że nic takiego nie nastąpi dobra pozbierał się i ruszamy iiiiiiii po chwili następuje regulacja w jego sprzęcie zbieżności dobra jedziemy dalej i ja pomknąłem do przodu i po jakimś czasie czekamy we 2 bo reszty nie ma i tak z 5 razy bo nowemu koledze coś sprzęt szwankował no myślimy sobie iż w takim tempie to do wieczora nie dojedziemy dolatują do nas koledzy i już bez nowego pytamy gdzie on jest mówią iż kolega cofną się do domu bo nie dawał rady za nami dobra lecimy trochę błądzimy i dojeżdżamy na miejsce i tu szok nie ma wody w zalewie no może nie wszystkiej i wpadamy do zalewu i jak dzieci bawimy się po chwili co nie których niestety błoto zaczeło wciągać , dobrze iż długie linki mieliśmy i się powyciągaliśmy ruszamy by się zatankować i coś przekąsić w dłuż brzegu w kierunku tamy zatankowani posileni powróciliśmy do domów coli i zdrowi foto relacje doda kolega Konrad lub Tomek miało być co nie co a się rozpisałem kurna .
PS. Koledzy jeżeli było za dużo asfaltu to soooooooooorrrrrrrrrrry
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Re: Relacja z wypadu na Jeziorsko 23.10.2011
ja też wyjazd zaliczam do udanych dzieki koledzy za towarzystwo
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
kurna napisałem się a tu nowy wątek już powstał
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Re: Relacja z wyloty do Jeziorska :)
nowy kolega był niezły szedł jak wściekły bashan górą
Zdjęcia z wypadu
Było fajnie 240 km. Asfalty spoko. A miał się nie wywalić na 1 zakręcie i dotrzymał słowa. Nowy wykręcił fikołka po pierwszych 5 metrach. Ale był twardy.
no fotki ładne dla fotografa
Tłumik już zespawałem chodzi teraz cicho .
to możemy sie ustawiać na latanko