No to zaczynamy...
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: Malwina
Re: No to zaczynamy...
Hej! Mam na imię Malwina, mam 23 lata i jestem z łódzkiego (Bełchatów/Rusiec). Pierwszego swojego własnego quada dosiadłam w 2005 roku, była to 250ccm przeprawówka. Obecnie jeżdżę Yamaha Grizzly 700, a ulubione miejscówki to żwirownie, błota, bagna, górki i pagórki
-
- Quad:: Nic
- Imię: Andrzej
Jestem Andrzej mam 11 lat i jeżdże dragonem 200 wiem nie najlepszy ale Mam go w Polsce a mieszkam w Angli czyli ciężko mi go widywać tak często gdybym miał miejsce jeździć w Angli to bym Kupił raptora lub king quada.
Cześć Wszystkim. Jestem Alek i mam 24 lata. Od dawna pasjonują mnie quady,więc dobrze trafiłem:)
wita wszystkich Maczbil !
Nie będę o sobie za dużo pisać, bo przecież i tak wszyscy mnie znają z radia, TV, internetu no i oczywiście jako przewodniczącego koła gospodyń wiejskich w Borkach-Kosiorkach (miejscowość autentyczna)
A tak na serio to quadowcem jesteś okazjonalnym, a moje korzenie sięgają szeroko pojętej turystyki, zwłaszcza rowerowej, a później pięknie i intensywnie zapisanej karty jazdy motocyklami enduro. Niestety zakończonej w wyniku wypadku na rajdzie w Biedrusku skomplikowanym załamaniem kolana i porzuceniem mej dotychczasowj miłości.
Obecnie próbuję odnaleźć się w turystycznych wycieczkach na quadzie Honda Rincon 680.
Pozdrawiam wszystkich
Nie będę o sobie za dużo pisać, bo przecież i tak wszyscy mnie znają z radia, TV, internetu no i oczywiście jako przewodniczącego koła gospodyń wiejskich w Borkach-Kosiorkach (miejscowość autentyczna)
A tak na serio to quadowcem jesteś okazjonalnym, a moje korzenie sięgają szeroko pojętej turystyki, zwłaszcza rowerowej, a później pięknie i intensywnie zapisanej karty jazdy motocyklami enduro. Niestety zakończonej w wyniku wypadku na rajdzie w Biedrusku skomplikowanym załamaniem kolana i porzuceniem mej dotychczasowj miłości.
Obecnie próbuję odnaleźć się w turystycznych wycieczkach na quadzie Honda Rincon 680.
Pozdrawiam wszystkich
aha, jestem z Płocka
Cześć Wszystkim:) Mam nadzieję że miło spędzę tutaj czas. Na quadach jeżdze od kilku lat, a mój obecny model to Eglmotor Sport 250. Na razie nie zamierzam zmieniać:)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
czesc mam na imie Kamil jestem z okolic Łukowa
Witam serdecznie wszystkich.
Mam na imię Konrad, jestem obecnie z Pruszkowa ale pochodzę z Krakowa i tam mieszkałem 28 lat.
Po kilku latach przygody turystycznej z autami 4x4 i tuningu własnych plaskaczy przyszła kolej na quadomanie turystyczną.
Właśnie kupiłem Sportsmana 300... nie za mocny, nie za wielki... to lekkiej turystyki jaką planuję z moją kochaną żoną myślę że w sam raz...
Zawodowo bawie sie wykrywaczami metalu i tu quadzik bedzie częściej eksploatowany.
.... do zobaczenia na szlakach....
Mam na imię Konrad, jestem obecnie z Pruszkowa ale pochodzę z Krakowa i tam mieszkałem 28 lat.
Po kilku latach przygody turystycznej z autami 4x4 i tuningu własnych plaskaczy przyszła kolej na quadomanie turystyczną.
Właśnie kupiłem Sportsmana 300... nie za mocny, nie za wielki... to lekkiej turystyki jaką planuję z moją kochaną żoną myślę że w sam raz...
Zawodowo bawie sie wykrywaczami metalu i tu quadzik bedzie częściej eksploatowany.
.... do zobaczenia na szlakach....
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
I od razu zakładasz wyciągarkę Jaki ten świat mały.lamina pisze: Właśnie kupiłem Sportsmana 300
Ps. Witam na forum
-
- Imię: Aleksander
Witam.Jestem Olo mam 16 latek i planuje kupić quada [stąd się tu wziąłem]