co sadzicie o tych ofertach
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
co sadzicie o tych ofertach
mam taką sprawę chodzi o czerwone światełko które się pali na wyświetlaczu i co możecie powiedzieć o tym quadzie czy ktoś już go oglądał powiem tylko tyle że dzwoniłem i sprzedawca nic się nie zna na quadach mówił że kupił dla córki w maju i praktycznie córka nim nie jeździła. Kupił go ze snorklami bo koleś mu powiedział że sie przydadzą jak córka będzie latać ale córka woli motory:) i się wypięła na quada .Powiedział jeszcze że to czerwone światełko to jest jakiś błąd(tak mu powiedzieli w serwisie i kazali przyjechać i skasować). http://moto.allegro.pl/suzuki-king-quad ... 34652.html a i jeszcze co powiecie o tej ofercie czy się opłaca czy nie http://otomoto.pl/suzuki-kingquad-homol ... 44214.html
Re: co sadzicie o tych ofertach
Źle linki podałeś bo mi na każdym błąd wyskakuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
Ja osobiście nie zaryzykował bym tej 700tki ze względu na to że była topiona (snorkle na to wskazują). Jeśli nie zależy ci na spalaniu i chcesz mieć mocny silnik ale trochę starszy rocznik quada to 700, ale jeśli zależy ci na małym spalaniu, w miarę młodym roczniku i nie zależy ci tak bardzo na mocy to 450. Wszystko zależy do tego czym sie kierujesz i kierowałęś do tej pory podczas wyboru quada. Ja osobiście doradzał bym ci kq700 chyba że nie masz doświadczenia z quadami to 450, ale jak sie ma mądrą głowę to i na pierwszego quada można sobie renie 800 kupić.
PS. Tego kq700 to ja bym osobiście nie ryzykował ze względu na te snorkle bo z topionym quadem to może być różnie i bardzo mnie zastanawiają te żłóte fragmenty palstików na zbiorniku i przedniej obudowie.
Pozdrawiam
PS. Tego kq700 to ja bym osobiście nie ryzykował ze względu na te snorkle bo z topionym quadem to może być różnie i bardzo mnie zastanawiają te żłóte fragmenty palstików na zbiorniku i przedniej obudowie.
Pozdrawiam
- jarecki13
Panowie a co myślicie o tym sprowadzony ze stanów pewnie swoje dostał bo amerykanie dożynają i nic nie robią przy ich bo po co jak mogą sobie kupić w dobrej cenie innego(dlaczego tak w Polsce nie ma ) http://otomoto.pl/suzuki-kingquad-M2802107.html
Myślę że sprzęt sprowadzany ze stanów może mieć trochę w kościach. Słyszałem też że mogą być problemy z częściami (trzeba sprowadzać ze stanów) bo mój znajomy sprowadził quada ze stanów i miał spory problem z dopasowaniem uszczelki w polskim serwisie.
Co do tego quada to wygląda nieźle, cena też atrakcyjna. Według mnie wizualnie jest ok.
Pozdrawiam
Co do tego quada to wygląda nieźle, cena też atrakcyjna. Według mnie wizualnie jest ok.
Pozdrawiam
- jarecki13
Tego to nie słyszałem że części nie pasują . Ciekawe dlaczego
Ten znajomy mówił że z częściami typu uszczelki może być problem z powodu że podobno amerykanie wykonują części w calach a europejczycy w centymetrach i z tego powodu mogą wyniknąć pewne małe rozbieżności.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Zastanawiam się dlaczego skoncentrowałeś się tylko na Suzuki przecież są jeszcze inne porządne marki. Jeżeli chodzi o twoje linki to pierwszy wydaje mi się bardziej wiarygodny, tylko ta pojemność!!!
- jarecki13
właśnie tylko ta pojemność , powiem ci że ciężko znaleźć suzuki 700 tkę w dobrym stanie za te pieniądze a 450 tkę już można. szukam quada już 3,5 miesiąca i nic najpierw były hondy później gryzlaki a teraz kingi. hondy odpadły bo mała moc gryzlaki bo każdy gryzlak dostał w kość:) a teraz suzuki bo osiągi podobne do gryzlaka a nawet lepsze cena bardziej przystępna za ten sam rocznik ale z tego co widzę to też dostają w kość . Cały czas szukam i powoli już sobię odpuszczam bo ciągle te same oferty i nic się nie zmienia może w styczniu 2012 będzie jakaś dobra oferta