Honda trx 450? dobrze?

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Honda
Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Re: Honda trx 450? dobrze?

Post autor: Progress » pt 12 sie, 2011

Nokia C7
Wlaśnie nie jest potrzebne połączenie z internetem :) przynajmniej w moim telefonie.
Odpalam aplikacje endomondo i ona korzysta tylko z GPS.
Telefon nie jest w abonamencie więc każde polaczenie z internetem wymaga mojej akceptacji a ja takiej nie daje :) więc mam pewność że zapis jest tylko dzięki GPS
środków na koncie takze nie ubywa.
W telefonie jest tez aplikacja "nawigacja" która takze korzysta tylko i wylacznie z polączenia GPS do nawigowania.
TranS-Squad Team

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Post autor: Marines » pt 12 sie, 2011

Hmm, to muszę sobie ów program pobrań na Androida. Niestety, mam dość wolny GPS (wolny, bo długo łapie satelity nawet do 10 minut). :D W sumie muszę sprawdzić, bo teraz mam Androida 2.3 moze cos się poprawiło. Telefonik niestety szału nie robi, zwykły GT540. Myślę nad czymś z klawiaturą fizyczną i większą ilością ramu.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

Awatar użytkownika
palig1
Quad:: KTM 525 i Honda
Imię: Wojtek

Post autor: palig1 » pt 12 sie, 2011

Ja polecam http://www.buddyway.pl

Mi raz Garmin w Nokii 6220 po przejażdżce Hondą TRX 400 pokazał v-max 190 km/h...
Jesteś z okolic Jury? Umów się z nami na wspólną jazdę!
http://www.enduro-jura.czo.pl

Awatar użytkownika
Progress
TranS-Squad Team
Quad:: Honda TRX 450r Sportrax
Imię: Adrian

Post autor: Progress » pt 12 sie, 2011

Mam wrazenie ze jak to dluzej potrwa to bede tylko jeden temat odwiedzial i kazdemu z osobna probowal udowodnic ze moj trx 450r na seryjnym stocku osiąga takie prędkości.
Mozna by sie tak przepychac w nieskonczonosc.
Wobec tego zostawiam niedowiarków w swoim świecie i moze do zobaczenia wtedy bede mial moze jeszcze okazje zaprezentowania tego cudu.

Ps. ten link to niejedyny dowod na to, oczywiscie sa inne (świadkowie, prowadzący samochód jadący obok - na różne sposoby testowalem v/max) ale nie da sie ich przedstawic w necie.
TranS-Squad Team

ODPOWIEDZ

Wróć do „Honda”