[PT] Poland Trophy - News

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Twardy

Post autor: Twardy » śr 27 cze, 2007

BRYLANT:
No nie wierze, to ja stałem na tym deszczu i czekałem aż się wciągniecie.
Ale było super i ciesze się że się dogadaliśmy.
Staliśmy tam długo bo jeden zespół się uparł i wciągali quada z naszej prawej z dołu (nie dali się przekonać że szybciej będzie jak wciągniemy ich na tylnej wyciągarce). Czekaliśmy żeby go nie rozjechać, potem poszło szybko, my na górę, tylna wyciągarka i po chwili inny zblokowany quad przez korzeń również był na górze.
Za następnym zakrętem w lewo na sliskim trawersie Ewa strzeliła boka plus (auto zsunęło się w koleinę i wstało pomimo balansu), wystraszyła Mariusza Kulaka bo wyglądało to tak jakby miała rolować w dół zbocza.
Deszczyk zmienił ten odcinek z próby sportowej w survival i przez to było jeszcze ciekawiej.
Ostatnio zmieniony śr 27 cze, 2007 przez Twardy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 27 cze, 2007

Don Mario:
A quadziki milczą. No co tam panowie sił brakło?? :lol:
Kiedy jakieś zdjęcia, zajawki, tabela z wynikami.
A quadziki dopiero dziś mogą funkcjonować :lol:
Jarek przebrał już zdjęcia, więc niebawem powinniśmy zamieścić ostateczną klasyfikację i relację zdjęciową. Na relację filmową będzie trzeba poczekać, gdyż Michał (nasz montażysta) wygrzewa się gdzieś na urlopie...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » śr 27 cze, 2007

Dziękuję w imieniu organizatorów za ciepłe słowa , mobilizuje to do jeszcze cięższej pracy.
Trasy na każdej z edycji z założenia całej imprezy mają być inne , wynika to ze specyfiki terenu na której jest rozgrywana dana edycja.
W Morągu trzeba będzie sobie przypomnieć jak się jeździ w błocie , a snorkle będą niezbędnym wyposażeniem Waszych maszyn ;)

Markus , co do zerwania taśmy - wszyscy nakłanialiśmy Cię do złożenia oficjalnego protestu gdyż tylko takie były brane pod uwagę! W innym wypadku możesz rozmawiać kuluarowo nawet z premierem i nic to nie da. Regulamin mówi wyraźnie że każdy oficjalny protest rozstrzyga komisja sędziowska w obecności zainteresowanych NA KORZYŚĆ ZAWODNIKA , a w przypadku kiedy nie złożyłeś takiego protestu możesz być winien tylko sam sobie. To trochę tak jak z Żydem , który modlił się całe życie o wygraną , na co Bóg mu odpowiedział " Żydzie , z chęcią dam Ci wygrać , tylko kup los!"
W Twoim przypadku jest tak samo, jak ktokolwiek mógł rozstrzygnąć coś na Twoją korzyść jak nie złożyłeś protestu - innymi słowy zaakceptowałeś zaistniałą sytuację!
Notabene ewidentnie klarowną - to inny zawodnik zerwał taśmę i przyznał się do tego! Wystarczyło tylko złożyć protest według regulaminu - na oficjalnym druku i z wpłatą wadium , które zostaje zwrócone w przypadku zasadności protestu. A kasę na protest wiesz że parę osób chciało Ci pożyczyć ;)
3fun - bo quady są naszą pasją

Awatar użytkownika
robbo

Post autor: robbo » śr 27 cze, 2007

Witam

Taśmę zerwałem ja jak się zrolowałem ale sędziego nie było a czekałem na niego 15 minut - pozatym mówiłem o tym kilku zawodnikom - niestety nie wszystkim bo wcześniej wyjechałem do domu.
My NaMe Is RoBbO

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » śr 27 cze, 2007

Tu 2can nie chodziło o kase. Bez przesady , taki biedny to ja jeszcze nie jestem. Tylko jak widziałem sposob roztrzygania podobnych sytuacji przez poszkodowanch kierowców terenowek to widziałem ze to nie ma sensu.
Dziekuje 2canowi i wszystkim quadowcom za stawienie sie za mna. Zreszta nie wazne :D Pojechalismy tam sie dobrze bawic i ujazmic nowy teren jakim sa góry. Cieszy mnie to ze pomimo badz co badz walki o czas 30 quadowców ani na moment nie dąło sie odczuc cisnienia ani nie fer zachowan.
Oby tak dalej :D

Slawek_Mat

Post autor: Slawek_Mat » śr 27 cze, 2007

Cieszy mnie to ze pomimo badz co badz walki o czas 30 quadowców ani na moment nie dąło sie odczuc cisnienia ani nie fer zachowan.
Oby tak dalej :D
dobrze ujęte - może tworzy się "team poland trophy" :lol:

Awatar użytkownika
robbo

Post autor: robbo » śr 27 cze, 2007

z ciśnieniem to bym nie przesadzał :)
My NaMe Is RoBbO

Awatar użytkownika
Jakubek
Quad:: Bomba xxc

Post autor: Jakubek » śr 27 cze, 2007

Zerknijcie na Drwala :D Przyjechał wszystkich objechał i do domku pojechał Pełen luz i profesjonalizm

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 28 cze, 2007

Jeszcze chwilka cierpliwości... dziś wieczorkiem powinniśmy zapodać relację i zdjęcia na Quadziku... A będzie co oglądać bo wrzucamy 183 zdjęcia :)
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » czw 28 cze, 2007

No wreszcie sa fotki :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”