Blizzer Stunt
Blizzer Stunt
Witam,mam takie pytanie co mogę dodać do mojego quada do Stuntu,ponieważ uczę się stuntu jak na razie to stawanie na koło siadanie na bak i nogi na kierownicy itp,to już umiem ale dalej ćwiczę no i bączki itp,ale co jeszczę mogę dodać do stuntu, i ogólnie do jazdy ekstremalnej by Quad był wytrzymalszy
"Najpiękniejsza Muzyka To Ryk Silnika"
"Kobieta Jest Jak Motor Chwila Nieuwagi i lądujesz w Rowie"
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: Blizzer Stunt
Dolej oleju ponad stan :] To pomoże smarować quada.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
hmm mówisz serio,czy to jest żart.?
"Najpiękniejsza Muzyka To Ryk Silnika"
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Staram się nie wprowadzać nikogo w błąd. Silnik jest wykrzywiony i nie ma odpowiedniego smarowania podczas stuntu (chyba, że wspawasz w silniku przegrodę olejową). Znajomy olej lał ponad stan. Mimo wszystko silnik zużywa się szybciej podczas stuntu i musiał zmieniać pierścienie kilka razy. Co do stuntu? Wyspawaj stelaż, zrób przednie zawieszenie na częściach samochodowych o ile Twoje jest wybite.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."